Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vergeten God, De

Titel : Vergeten God, De
Auteur(s) : Chan, Francis
EAN : 9789059992399
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 17,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vergeten God, De

Een herontdekking van de Heilige Geest

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De vergeten God is een heruitgave van het boek van Francis Chan over de Heilige Geest en de persoon die werkt door de Gemeente van Christus.

Misschien vind je het nogal extreem van mij om de Heilige Geest 'de vergeten God' te noemen. Dat mag, en ik hoop dat je dat vindt omdat jij andere ervaringen hebt. Maar als ik naar de Kerk kijk, zie ik dat Hij vaak over het hoofd wordt gezien. Natuurlijk, geen enkele christen zal ontkennen dat Hij bestaat, maar ik denk dat er duizenden christenen zijn die niet kunnen zeggen dat ze zijn aanwezigheid of werk in hun leven hebben ervaren in het afgelopen jaar. En velen geloven ook niet dat dat mogelijk is.

Stel je eens voor dat je alleen de Bijbel had. Als je dan het boek Handelingen zou lezen, zou je er ongetwijfeld van overtuigd raken dat de Heilige Geest net zo belangrijk is voor de Kerk als zuurstof is voor je lichaam. Je zou hebben gelezen dat de Heilige Geest de eerste christenen dingen liet doen die menselijkerwijs onmogelijk waren. Als je vervolgens in een willekeurige kerk zou terechtkomen, zou het zo maar zo kunnen zijn dat je een grote kloof ervaart tussen wat je hebt gelezen en wat je ziet.

Die kloof heet Heilige Geest, en over die kloof gaat dit boek.We kunnen uren over God praten; boeken vol over Hem schrijven. Maar als Hij geen realiteit is in ons leven, is christen-zijn net zo zinvol als lid zijn van een mooie sportvereniging. Mijn gebed voor jou is dat je ernaar verlangt om meer van Gods Geest te ervaren. Dat je je hart helemaal zult openen voor zijn aanwezigheid, zijn wil en zijn werk. En dat je door de kracht en aanwezigheid van de Heilige Geest een ander mens zult zijn als je dit boek gelezen hebt.

Francis Chan (1967) is geboren in San Francisco, opgegroeid in Hongkong en momenteel opnieuw woonachtig in San Francisco. Hij is getrouwd met Lisa en vader van 7 kinderen. Chan is auteur van diverse boeken, waaronder Te gekke liefde, De vergeten God, Bestaat de hel? (geschreven samen met Preston Sprinkle) en Brieven aan de Kerk.

Productspecificaties
EAN : 9789059992399
Auteur(s) : Chan, Francis
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Mei 2023
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 144
Afmetingen : 217 x 144 x 16 mm
Gewicht : 230 gram
Velden met een * zijn verplicht