Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Dodelijk complot

Titel : Dodelijk complot
Auteur(s) : Singer, Randy
EAN : 9789060676622
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Dodelijk complot
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Randy Singer schrijft minstens zo boeiend als John Grisham.'
- Publishers Weekly -

Thomas en Theresa Hammond geloven in een strenge opvoeding, bijbelse oplossingen voor problemen en in goddelijke genezing... niet in doktoren. Maar als ze hartstochtelijk voor de genezing van hun zieke zoontje Joshua bidden, gebeurd wat niet verwacht werd. Wanener ze uiteindelijk hun zoontje naar het ziekenhuis brengen, sterft hij en worden zij aangeklaagd wegens doodslag door verwaarlozing.

Advocaat Charles Arnold raakt bij de zaak betrokken, samen met Nikki Moreno, die door de rechtbank tot voogd van de andere kinderen van Thomas en Theresa is benoemd. De zaak lijkt eenvoudig en kansloos, maar hoe dieper Charles en Nikki erin duiken, hoe meer duizelingwekkende vertakkingen er blijken te zijn. Ze stuiten op een duister en dodelijk complot, op hoger maatschappelijk niveau.

Randy Singer is auteur en voorganger, en voormalig advocaat. Andere bekende thrillers van zijn hand zijn: Het vonnis, De bloedwreker, Dodelijke overtuiging en Vermoorde onschuld. Hij is getrouwd met Rhonda. Ze hebben twee volwassen kinderen en wonen in Virginia Beach.

Productspecificaties
EAN : 9789060676622
Auteur(s) : Singer, Randy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Juni 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 512
Afmetingen : 218 x 146 x 35 mm
Gewicht : 646 gram
Velden met een * zijn verplicht
legal thriller
Recensie door: S. de Bruijn

Boeken van Randy Singer zijn om naar uit te kijken In een nieuw deel in een serie die nu meer over Nikki Moreno gaat en niet meer zozeer over Carson gebeurd veel. Blijkbaar heeft Singer ons veel te vertellen. Dat doet hij goed, maar er gebeurd wel veel in dit boek wat later ook weer kloppend moet worden gemaakt. Er hadden nog wel wat lijntjes open mogen blijven. Het is overigens wel een boek wat ik met veel plezier gelezen hebt, waarin het evangelie helder door klinkt en dat is zeldzaam in deze tijd. Heerlijk vakantieboek.