Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Schoolbijbel nbg aren blauw

Titel : Schoolbijbel nbg aren blauw
Auteur(s) :
EAN : 9789061266457
Uitgever : Jongbloed
Prijs : € 15,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Schoolbijbel nbg aren blauw

vertaling 1951

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Schooleditie van de vertaling uit 1951. Een nog steeds veel gebruikte uitvoering, die bijzonder geschikt is als schoolbijbel. compact, heldere typografie en compleet.


Kenmerken:

NBG Vertaling
Blauw met korenaarmotief
Kleursnee
pagina's : 1600
formaat: 18 x 12 x 3 cm
gewicht: 451 gram

Deze bijbel is gedrukt bij Jongbloed bijbeldrukkers. Ichthusboekhandel is voor haar regio (het gebied in en rond Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer) de aangewezen partner om dit kwalitatief hoogwaardige drukwerk vanuit voorraad te leveren en u daar omtrent deskundig en persoonlijk te adviseren.

Een Jongbloed-bijbel is gedrukt op speciaal dundrukpapier. Daardoor passen de ongeveer 1500 pagina's die een bijbel meestal telt in een compact en leesbaar boekwerk. Deze bijbeluitgaven kunnen tot 22 grams (dundruk) papier uitgevoerd worden. Dat maakt dat de bijbel in verschillende maten en uitvoering mogelijk is. Het speciale papier is zodanig ontwikkeld dat ook al is het heel dun, het nauwelijks doordrukt. Het lezen van deze bijbel is dan ook een prettige ervaring.

Door de bijzondere binding van de rug van deze bijbels vallen ze prima open en kunt u gemakkelijk bladeren. Of u nu in boek Openbaringen of Genesis leest, de bijbel ligt prima vlak en is uitstekend leesbaar. Dat komt ook doordat er steeds meer aandacht is gekomen voor lettertypes en corpsgrootte. Dor een uitgebalanceerde keuze ontstaat een prachtig leesbar eindresultaat. Juist deze binding in combinatie met de soepele rug levert een zeer prettig leesbaar geheel op.

Een Nederlandse bijbel die u koopt bij Ichthusboekhandel is (bijna) altijd gemaakt bij Jongbloed. Dat betekent dat wij u kunnen garanderen dat dit een kwalitatief hoogwaardig product is, waar langdurig intensief gebruikt kan worden. Door het verschil in gebruik (thuis, onderweg, op school, in de kerk/gemeente) is er moeilijk een indicatie te geven over hoe lang een bijbel mee gaat. Het gebruik uitsluitend als "kerkbijbel" betekent meestal dat je er heel lang gebruik van kan maken. Persoonlijk dagelijks gebruik betekent dat je er enkele jaren prima mee toe kan. Maar net als met persoonlijke eigendommen zoals kleding is ook een bijbel aan slijtage onderhevig. Gemiddeld is een bijbel die intensief gebruikt wordt na 5 tot 7 jaar aan vervanging toe.

Productspecificaties
EAN : 9789061266457
ISBN : 9061266459
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Uitgever : Jongbloed
Verwacht : Juli 2024
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 183 x 130 x 24 mm
Gewicht : 427 gram
Velden met een * zijn verplicht