Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De duisternis aanwezig

Titel : De duisternis aanwezig
Auteur(s) : Peretti, F.E.; Pellegrom, Arie
EAN : 9789063180430
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De duisternis aanwezig
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Frank Peretti startte ooit met Duisternis aanwezig (this present Darkness) een genre wat de relithriller zou gaan heten. Een adembenemende verhaallijn, waar de zichtbare en de onzichtbare wereld nauw met elkaar verweven blijken te zijn.

Ashton is een heel gewoon stadje ergens in de Verenigde Staten. Maar als een sceptische reporter en een godvrezende predikant hun bevindingen naast elkaar op tafel leggen, blijkt dat ze midden in een felle strijd tegen een gevaarlijke samenzwering zitten, een complot om de bewoners van de stad aan de voeten van de vijand te leggen.


Wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.
Efeziërs 6:12

Het universiteitsstadje Ashton wordt het strijdtoneel van een kosmisch conflict tussen goed en kwaad. Als hoofdredacteur Marshall Hogan en dominee Hank Busche een aantal mysterieuze gebeurtenissen onderzoeken, ontdekken ze iets wat veel groter is dan ze hadden verwacht.

Nadat Hogan ten onrechte wordt gearresteerd, bemerkt Busche de aanwezigheid van een onzichtbare, kwaadwillende vijand. Wanneer ook hij in de gevangenis terechtkomt, leggen Hogan en Busche hun verhalen naast elkaar. Dan blijkt dat, hoewel de eigenlijke strijd zich afspeelt in de hemelse gewesten, de gelovigen op aarde hieraan wel degelijk een bijdrage kunnen leveren.

Een indringende roman over de kracht van samenwerking, gebed en geestelijke strijd.

Frank Peretti (1951) is de auteur van christelijke thrillers sedert 1986 . Hij heeft wereldwijd voor heel veel bestsellers gezorgd.

Productspecificaties
EAN : 9789063180430
ISBN : 9063180438
Auteur(s) : Peretti, F.E.; Pellegrom, Arie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Verschenen : April 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 231 x 152 x 38 mm
Gewicht : 619 gram
Velden met een * zijn verplicht