Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Veranderen door genade

Titel : Veranderen door genade
Auteur(s) : Bridges, J.
EAN : 9789063180621
Uitgever :
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Veranderen door genade
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Veranderen door genade van Jerry Bridges is inmiddels weer klaar voor een heruitgave. Tijdloos onderwijs over een centraal begrip in het christelijke denken en geloofsleven: genade

Genade – je komt het woord nog zelden tegen. Samen met de begrippen zonde, bekering en berouw lijkt het in onbruik te zijn geraakt. En daar ligt volgens Jerry Bridges de oorzaak van het faillissement van veel mensenlevens. Genade wortelt in Jezus Christus. Genade mag tot bekering leiden, maar is tevens onontbeerlijk om van dag tot dag als christen te leven. In Veranderen door genade laat de auteur zien hoe we van ontvangers tot uitdelers van de goddelijke genade kunnen worden.

Krachtig, praktisch en diep gefundeerd behandelt Bridges het thema genade, waarbij hij niet schroomt ervaringen uit zijn eigen leven te delen. Tijdens het lezen van zijn studie voel je de hartenklop van een mens die met God leeft: nederig, warm en overtuigend.

Voor deze nieuwe uitgave van Veranderen door genade is de vertaling geheel herzien en aangepast aan het hedendaags Nederlands. De behandelde Bijbelgedeelten worden weergegeven in de Herziene Statenvertaling.

Jerry Bridges ( 1929-2016) was een evangelische auteur, spreker en medewerker van The Navigators. Geboren in Tyler, Texas, Verenigde Staten, was hij de auteur van meer dan een dozijn boeken, waaronder The Pursuit of Holiness, waarvan meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.

Productspecificaties
EAN : 9789063180621
Auteur(s) : Bridges, J.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Godsdienstwijsbegeerte en ethiek
Verschenen : Oktober 2022
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Gewicht : 186 gram
Velden met een * zijn verplicht