Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

God leren kennen

Titel : God leren kennen
Auteur(s) : Packer, J.I.
EAN : 9789063180683
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Prijs : € 13,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
God leren kennen

met studiehandleiding

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In God leren kennen behandelt J.I. Packer op diepgaande en overtuigende wijze de christelijke godsleer. In een meeslepende en tegelijk heldere stijl laat hij zien wie God is en hoe de mens met deze God mag omgaan. Met dit 'parelsnoer van korte studies over grote onderwerpen' wil hij de lezer meer van Gods grootheid laten zien.

Het werk valt uiteen in drie delen. Het eerste deel gaat over het hoe en waarom van de kennis van God. Het tweede deel is gewijd aan de eigenschappen van God en het derde deel aan de zegeningen die zijn weggelegd voor de mens die Gods kind is. We kunnen zonder overdrijving stellen dat Packer met zijn boek vele generaties van gelovigen aan zich heeft gebonden.

'De in dit boek behandelde onderwerpen beroeren het hart. Mijn hart werd er in ieder geval door beroerd en het lezen ervan zette mij er toe meer tijd vrij te maken voor aanbidding en gebed'. John R.W. Stott.

'Ook anderen hebben boeken geschreven over het verlangen naar het liefhebben, het dienen en het zoeken van God, maar in dit boek behandelt Dr. Packer dit alles, nog steeds, eenvoudigweg het duidelijkst', Joni Eareckson Tada.

'Dr. Packer bezit de zeldzame eigenschap om diepzinnige en fundamentele geestelijke waarheden op een praktische en lezenswaardige manierte behandelen. Dit boek zal iedere lezer helpen om een beter begrip te krijgen van één van de grootste Bijbelse waarheden: Dat we God persoonlijk kunnen leren kennen omdat God wil dat we Hem zullen kennen'. Billy Graham.

Productspecificaties
EAN : 9789063180683
ISBN : 9063180683
Auteur(s) : Packer, J.I.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Godsdienstwijsbegeerte en ethiek
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Verschenen : September 2010
Druk : 3
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 277
Afmetingen : 210 x 136 x 26 mm
Gewicht : 358 gram
Velden met een * zijn verplicht