Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De bezoeking

Titel : De bezoeking
Auteur(s) : Peretti, Frank
EAN : 9789063181581
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Prijs : € 18,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De bezoeking
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De bezoeking is een christelijke thriller van Frank Peretti: Een huilend kruisbeeld, verschijningen van engelen en Afbeeldingen van de messias in de lucht.

Nooit gebeurt er eens iets interessants in Antioch, een klein landbouwstadje ten oosten van Washington. Maar dan… Zonder enige waarschuwing, van het ene op het andere moment, wordt Antioch overstelpt met bovennatuurlijke verschijnselen zoals ontmoetingen met engelen, messiaanse afbeeldingen in de wolken, en een huilend kruisbeeld dat in staat is mensen te genezen.

Deze wonderen zijn echter nog maar het begin van iets dat veel groter is: de terugkeer van de messias zoals voorzegd in de Bijbel. En alsof dat nog niet genoeg is, dient zich op een plaatselijke ranch een geheimzinnige profeet aan met een boodschap… van God?

In een zoektocht naar de antwoorden, en met een onstilbaar verlangen naar wonderen, zwermen de plaatselijke media en vele andere nieuwsgierigen uit over het voorheen zo stille stadje. Wordt dit alles door de plaatselijke detailhandel met veel enthousiasme begroet, op Travis Jordan heeft het een totaal tegengestelde werking. De mentaal opgebrande ex-voorganger heeft er in Antioch alles aan gedaan om zijn verleden te vergeten. Nu de hele wereld het wel gemunt lijkt te hebben op zijn achtertuin om de messias te vinden, worden gaandeweg al de geloofszekerheden die hij ooit heeft gehad, aangevochten. Maar dan gebeurt er iets. Het ontstellende geheim achter de bezoekingr loopt uit op een bovennatuurlijke confrontatie - een die voorgoed Travis' leven, en dat van alle betrokkenen, zal veranderen.

Frank Peretti (1951) is auteur van christelijke thrillers die verrassend de zichtbare en de onzichtbare wereld met elkaar verbinden. Het perspectief van geestelijke strijd maken dat de boeken van Frank Peretti wereldwijd decennialang bestsellers scoren.

Productspecificaties
EAN : 9789063181581
ISBN : 9063181582
Auteur(s) : Peretti, Frank
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Verschenen : Juni 2000
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 473
Afmetingen : 231 x 151 x 41 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht