Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Voordat je opnieuw ja zegt

Titel : Voordat je opnieuw ja zegt
Auteur(s) : Blouw, Bram de
EAN : 9789063182991
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Prijs : € 16,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Voordat je opnieuw ja zegt

over hertrouwen na een echtscheiding

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Hertrouwen na een echtscheiding geldt als controversieel in de christelijke wereld. Mag het Bijbels gezien wel of niet? Zegenen we het huwelijk wel of niet in? Tegelijkertijd zien we het aantal tweede huwelijken onder christenen stijgen.

In de discussie worden vaak de direct betrokkenen die zich willen voorbereiden op een tweede huwelijk vergeten. Dit boek geeft hun stof tot nadenken als zij willen besluiten om opnieuw 'JA' te zeggen. Vragen over partnerkeuze, huwelijksvoorbereiding en het samenvoegen van twee gezinnen worden besproken.

Meer dan de helft van de tweede huwelijken eindigt helaas opnieuw in een scheiding. Een reden te meer om samen met je partner goed voorbereid te zijn als je een dergelijke stap zet.

Bram slaagt er in dit boek (opnieuw) in om alle aspecten van het thema eerlijk onder ogen te zien. Hij gaat daarbij ook de moeilijke vragen en mogelijke obstakels voor een tweede huwelijk niet uit de weg. Zonder voor te schrijven wat de keuzes moeten zijn, helpt hij om alle aspecten te overzien.

Daarbij wijst hij voortdurend naar de persoonlijke verantwoordelijkheid in de vertrouwelijke omgang met God om eigen wegen te zoeken en vinden. Een aanrader voor ieder die de pijn van een echtscheiding achter de rug heeft en open staat voor een nieuwe relatie.

Helma en Bram de Blouw werken samen als relatie- en huwelijkscoaches. Zij zijn meer dan 34 jaar getrouwd en hebben drie kinderen en een aantal kleinkinderen. Zij hebben hun opleiding in 'Family Ministries' en counseling genoten in Nieuw Zeeland, Nederland en de Verenigde Staten en hebben meerdere jaren ervaring met (huwelijks)coaching en onderwijs, zowel in Nederland als daarbuiten. Helma en Bram werken als part-time staf bij Youth with a Mission (Jeugd met een Opdracht) op het gebied van Family Ministries. Zij werken vanuit Amersfoort.

Productspecificaties
EAN : 9789063182991
Auteur(s) : Blouw, Bram de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : Uitgeverij Novapres
Verschenen : Mei 2013
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 224
Afmetingen : 212 x 137 x 22 mm
Gewicht : 313 gram
Velden met een * zijn verplicht