Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kennis van God

Titel : Kennis van God
Auteur(s) : Tozer, A.W.
EAN : 9789063183257
Uitgever :
Prijs : € 21,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kennis van God
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek De kennis van God, van dr. A.W. Tozer begint met de vraag of, en hoe, wij als onvolmaakte mensen kunnen en mogen nadenken over God. De eigenschappen van God die A.W. Tozer vervolgens in alle nederigheid en ootmoed bespreekt, definieert hij als waarheden die God over Zichzelf heeft geopenbaard in de Bijbel.

In beknopte, heldere taal staat Tozer stil bij een aantal eigenschappen van God, zoals zijn eeuwigheid, goedheid en heiligheid. Ieder hoofdstuk begint met gebed en eindigt met lofzang. Hierdoor krijgt De kennis van God een sterk devotioneel karakter: de lezer proeft dat het geschrevene heel dichtbij Tozers hart ligt. Ook wordt duidelijk dat de predikant zich zorgen maakt om een oppervlakkig denken over God; hij pleit vurig voor het herontdekken van Gods majesteit.

De kennis van God is tijdloos en bevat veel ervaring en kennis, maar is vooral inspirerend. Voor alle christenen: niet alleen voor hen die net tot geloof gekomen zijn, maar voor hen die zich opnieuw willen toewijden aan Jezus Christus.

Voor deze nieuwe uitgave van De kennis van God is de vertaling geheel herzien en aangepast aan het hedendaags Nederlands. De behandelde Bijbelgedeelten worden weergegeven in de Herziene Statenvertaling.

Aiden Wilson Tozer (1897-1963) werd geboren in Pennsylvania en kwam als tiener tot bekering. Hij ontwikkelde een intensief gebeds- en Bijbelstudieleven. Op zijn 22e werd hij predikant. Tozer was verbonden aan de CAMA, een internationale zendingsorganisatie. In 1931 begon hij als schrijver met een maandelijkse column voor Alliance Weekly, een uitgave van de CAMA. In 1950 werd hij eindredacteur van het blad. Hij schreef talloze tijdschriftartikelen en twaalf boeken, waarvan De kennis van God (The Knowledge of the Holy) en Verlangen naar God (The Pursuit of God) het meeste bekend zijn.

Productspecificaties
EAN : 9789063183257
Auteur(s) : Tozer, A.W.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Godsdienstwijsbegeerte en ethiek
Verschenen : September 2022
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Gewicht : 186 gram
Velden met een * zijn verplicht