Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verlangen naar God

Titel : Verlangen naar God
Auteur(s) : Tozer, A.W.
EAN : 9789063183301
Uitgever :
Prijs : € 17,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Verlangen naar God
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

A.W. Tozer schreef de bekende christelijke klassieker 'Verlangen naar God' in een coupé tijdens een treinreis van Chicago naar McAllen in Texas.

Dit boek beschrijft een dringende oproep geen compromis te sluiten met de wereld en volledig overgegeven aan God te leven. Aan de hand van voorbeelden uit de Schrift en uit het leven van heiligen die met deze dorst naar God leefden, werpt Tozer licht op het pad naar een nauwere wandeling met God.

'Verlangen naar God' is een uitnodiging om God boven alles te zoeken. Het boek bracht mij dichter bij God en wekte in mij het verlangen om nog dichterbij te komen. - Clark Goble Een van de meest diepgaande boeken die ik ooit heb gelezen! - Adam Miller

Toen ik voor het eerst 'Verlangen naar God' las, was het als fris water op mijn kurkdroge ziel. Ik had nooit zoiets gelezen en ik kon het boek niet wegleggen. - Bob Jensen

Verlangen naar God werd al snel een bestseller en ontving zowel de ECPA Gold en Platinum Book Awards.

Het boek werd geschreven in 1948, maar wordt nog steeds herdrukt en opnieuw ontdekt door nieuwe generaties. Het is een dringende oproep geen compromis te sluiten met de wereld en volledig overgegeven aan God te leven.

Ik brak in tranen uit bij het lezen van een van Tozers gebeden. 'Verlangen naar God' is een grandioos boek dat me geleerd heeft stil te worden en te luisteren naar God.
- Kurt Nelson

'Verlangen naar God' is een uitnodiging om God boven alles te zoeken. Het boek bracht mij dichter bij God en wekte in mij het verlangen om nog dichterbij te komen.
- Clark Goble

Een van de meest diepgaande boeken die ik ooit heb gelezen!
- Adam Miller

Toen ik voor het eerst 'Verlangen naar God' las, was het als fris water op mijn kurkdroge ziel. Ik had nog nooit zoiets gelezen en ik kon het boek niet wegleggen.
- Bob Jensen

Aiden Wilson Tozer (1897-1963) werd geboren in Pennsylvania en kwam als tiener tot bekering. Hij ontwikkelde een intensief gebeds- en Bijbelstudieleven. Op zijn 22e werd hij predikant. Tozer was verbonden aan de CAMA, een internationale zendingsorganisatie. In 1931 begon hij als schrijver met een maandelijkse column voor Alliance Weekly, een uitgave van de CAMA. In 1950 werd hij eindredacteur van het blad. Hij schreef talloze tijdschriftartikelen en twaalf boeken, waarvan De kennis van God (The Knowledge of the Holy) en Verlangen naar God (The Pursuit of God) het meeste bekend zijn.

Productspecificaties
EAN : 9789063183301
Auteur(s) : Tozer, A.W.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : September 2022
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Gewicht : 186 gram
Velden met een * zijn verplicht