Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geen ontkomen aan

Titel : Geen ontkomen aan
Auteur(s) : Mehl, Nancy
EAN : 9789064511844
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 19,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Geen ontkomen aan
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Lizzie Engel is op haar achtiende vertrokken uit haar Mennonitische geboortestadje Kingdom, Kansas, met het plan er nooit meer terug te keren.

Maar vijf jaar later valt het leven dat ze zo zorgvuldig heeft opgebouwd in duigen. Lizzie weet dat ze in de gaten wordt gehouden, en is er zeker van dat een mysterieuze vreemdeling achter de dreigbrieven zit die ze ontvangst. Ze realiseert zich dat ze moet vluchten.

De enige mogelijkheid is echter om terug te gaan naar het afgelegen stadje Kingdom, de laatste plaats waar ze eigenlijk heen wil. Als ze in Kingdom arriveert, voelt Lizzie zich al snel veilig en thuis en maakt nieuwe plannen. Terwijl ze opnieuw kennismaakt met het stadje en haar inwoners - in het bijzonder met haar oude vriend Noah Housler - komt ze tot haar eigen verwondering tot de conclusie dat ze haar geboorteplaats en het Mennonitische geloof toch verkeerd beoordeeld heeft. Juist als ze haar verleden begint te verwerken, ontdekt Lizzie tot haar afschuw dat het gevaar dichterbij is dan ooit tevoren.

Niet meer wetend wie te vertrouwen en bevreesd voor haar eigen leven en voor de mensen om haar heen, kan Lizzie alleen maar in de armen van de Vader rennen. Zijn liefde is geen ontkomen aan...

Nancy Mehl heeft inmiddels twaalf boeken geschreven en de 'ACFW Mystery Book of the Year Award' in 2009 gewonnen. Met haar man Norman woont ze in Wichita, Kansas, U.S.A.

Productspecificaties
EAN : 9789064511844
Artiest(en) : Mehl, Nancy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Reeks : De weg naar Kingdom (1)
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Januari 2014
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 300
Afmetingen : 246 x 237 x 50 mm
Gewicht : 1995 gram
Velden met een * zijn verplicht