Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Erfenis

Titel : Erfenis
Auteur(s) : Phillips, Michael
EAN : 9789064512346
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Erfenis
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Er zijn veranderingen op komst op Whales Reef.

De dood van het clanhoofd Macgregor Tulloch heeft de kleine gemeenschap op Whales Reef in beroering gebracht. Iedereen ging ervanuit dat de Tulloch-erfenis naar zijn geliefde neefje David zou toegaan. Maar er wordt geen testament gevonden. Davids neef Hardy legt zijn eigen claim op de erfenis, waardoor hij de controle zou krijgen over het grootste deel van het eiland. En Hardy weet van een oliemagnaat die veel geld over heeft voor die controle.

Terwijl de verschillende claims nader onderzocht worden, worden van rechtswege de geldstromen naar het eiland bevroren. Dat heeft grote gevolgen voor de burgers van Whales Reef. De toekomst van het eiland - en de traditionele manier van leven - staan onder grote druk en is hoogst onzeker.

Loni Ford is een rijzende ster die carrière maakt bij een grote investeringsmaatschappij in Washington DC. Ondanks haar grote succes houden vragen over haar identiteit haar bezig. Sinds haar kindertijd is ze wees en groeide ze op bij haar grootouders. Ondanks haar liefde voor opa en oma is ze nieuwsgierig naar haar roots. Ze voelt zich niet compleet. Plotseling valt er een brief van een Schotse advocaat op de deurmat.

Verleden en heden botsen met elkaar in dit dramatische verhaal over verlies en ontdekking, gehaaidheid en genade, van meesterverteller Michael Phillips.

Michael Phillips is bestsellerauteur van meer dan zeventig boeken, zowel fictie als non-fictie. Michael en zijn vrouw komen elk jaar in Schotland, maar wonen vlakbij Sacramento, Californië.

Productspecificaties
EAN : 9789064512346
Artiest(en) : Phillips, Michael
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Februari 2017
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 446
Velden met een * zijn verplicht