Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het laatste uur

Titel : Het laatste uur
Auteur(s) : Tsarfati, Amir
EAN : 9789064512827
Uitgever : 't Gulden Boek (De Christelijke Boekence
Prijs : € 17,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het laatste uur
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Amir Tsarfati legt in het boek: Het Laatste uur uit dat Bijbelse profetie een geheimenis is en niet zozeer een geheim. Ieder die de tijd neemt om de profetie te onderzoeken, kan er naar zijn overtuiging meer inzicht in krijgen. Dit boek wil daarbij hulp bieden.

Nu het laatste uur nadert, is het tijd om misvattingen recht te zetten en het echte plan van God
te ontdekken is het doel van Amir Tsarfati. Door de grondige inzichten in de Bijbelse profetie en de hedendaagse toepassing daarvan, is Amirs verkenning van de Bijbelse gegevens verfrissend en fascinerend te noemen. In plaats van zich bezig te houden met speculaties en in te spelen op het angstgevoel van mensen, komt Amir met aansprekende scenario's die gebaseerd zijn op de Bijbelse waarheid over de opname van de Gemeente, de antichrist en de grote verdrukking. Hij verduidelijkt ook de rol van Rusland, Iran de Europese Unie, de Verenigde Staten en Israël in hun lot de eindtijd. Verder toont hij aan hoe precies op dit moment Bijbelse profetieën worden vervuld. Er is hoop te midden van de chaos. Wat er ook gebeurt, God heeft alles in Zijn Hand. Hij zal de Zijnen beschermen.

'Dit is een goed geschreven , opwindend tot nadenken stemmend, stimulerend en bemoedigend boek, dat iedereen zou moeten lezen'
- Anne Graham Lotz, auteur van The Daniel Prayer

'Wat God Zijn volk beloofd heeft, is Hij aan het vervullen. Ik geloof dat God Het laatste uur gaat gebruiken om harten te openen voor het evangelie.'
- Dr. David Jeremiah, Oprichter en directeur van Turning Point, hoofdvoorganger van Shadow Mountain Community Church

Amir Tsarfati is geboren in Israël en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Na het vervullen van zijn dienstplicht in het Israëlische leger (Israeli Defense Force) is hij verdergegaan als majoor bij de IDF-reservisten. Amir is president-directeur geweest van Sar El Tours and Conferences en heeft twintig jaar lang als reisleider gewerkt in Israël. Hij is ook de oprichter en directeur van Behold Israël, een non-profitorganisatie die wereldwijde realtime toegang biedt tot betrouwbare bronnen van nieuws en informatie over Israël, vanuit de krachtige context van Bijbelse geschiedenis en profetie. Amir is getrouwd en heeft vier kinderen. Meer informatie is te vinden op www.beholdisrael.org.

Productspecificaties
EAN : 9789064512827
Auteur(s) : Tsarfati, Amir
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : 't Gulden Boek (De Christelijke Boekence
Verschenen : Juli 2020
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 208
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht