Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

30 redenen waarom ik van de apostel Paul

Titel : 30 redenen waarom ik van de apostel Paul
Auteur(s) : Piper, John
EAN : 9789064512964
Uitgever :
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
30 redenen waarom ik van de apostel Paul
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het boek 30 redenen waarom ik van de Apostel Paulus houd, legt John Piper uit wat voor hem de rol van deze apostel is. Hij stelt daarover: Behalve de Heere Jezus heeft niemand me meer voor vertwijfeling behoed of me dieper in de "geheimenissen van het Evangelie "geleid dan de apostel Paulus.'

Niemand heeft voor het eeuwige welzijn een grotere invloed op de wereld gehad dan de apostel Paulus- behalve de Heere Jezus Zelf. Voor John Piper is deze invloed heel persoonlijk. Hij bewondert en vertrouwt Paulus niet alleen, hij houdt van hem. Piper belicht voor ons dertig redenen waarom zijn hart en verstand op deze manier op Paulus reageren.

Is het echt mogelijk dat een moordenaar van christenen 195 zweepslagen verdraagt vanuit een hart vol liefde? Kan iemand die gelooft dat hij in de hemel werd opgenomen, een toonbeeld van helder logisch denken zijn ? Kan een overijverige etnocentrische Jood de mooiste oproep tot verzoening schrijven? Kan iemand die voortdurend verdriet heeft over de geestelijke toestand van medemensen, zich toch altijd verheugen? Kan iemands beschrijving van de gruwel van de zonde van de mens worden overtroffen door zijn vreugde over de luister van de mens? Kan een man die zo geweldig vast van karakter is, zo teder zijn als een moeder die haar baby te drinken geeft?

Als we de mens Paulus kennen- als we zien wat Piper ziet- zullen ook wij van hem houden. Het getuigenis van Paulus is is een zaak van leven en dood. Piper laat u in dit boek zijn band met Paulus meebeleven, in de hoopvolle verwachting dat u leven zult kennen, voor altijd.

Auteur: John Piper (gepromoveerd in de theologie aan de Universiteit van München) heeft desiringGod.org opgericht en hij verzorgt hiervoor het onderwijs. Tevens is hij titulair hoofd van Bethlehem College & Seminary. Hij diende drieëndertig jaar als senior pastor van de Bethlehem Baptist Church in Minneapolis, Minnesota. Hij heeft meer dan vijftig boeken geschreven, waaronder Desiring God, Reading the Bible Supernaturally en Seeing and Savoring Jesus Christ.

John Piper is in Nederland ook bekend door zijn boeken en spreekbeurten, o.a. voor Zoeklicht en Geloofstoerusting.

Productspecificaties
EAN : 9789064512964
Auteur(s) : Piper, John
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Verschenen : September 2019
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 196
Velden met een * zijn verplicht