Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Riskant redmiddel

Titel : Riskant redmiddel
Auteur(s) : Camden, Elizabeth
EAN : 9789064513060
Uitgever :
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Riskant redmiddel
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De roman Een riskant redmiddel is het derde deel in de romanserie Empire van Elizabeth Camden.

Eloise Drake heeft een turbulent verleden achter de rug en probeert dat zo goed mogelijk te verbergen voor de buitenwereld. Vooral nu ze als succesvol boekhoudster werkt voor een grootschalig overheidsproject in de staat New York. Ze houdt veel van haar baan en geniet van de uitdagingen. Maar dan brengen haar werkzaamheden haar tot haar ontzetting in aanraking met de man die eens haar hart brak.

Alex Duval is de burgemeester van Duval Springs, een stadje dat op het punt staat van de kaart geveegd te worden. De staat is van plan om de vallei waarin het dorp ligt onder water te zetten om een nieuw reservoir te bouwen. Als Alex ontdekt dat de vrouw van wie hij eens hield deel uitmaakt van het team dat gaat over de sloop van het stadje, is hij stomverbaasd. Maar hij ziet ook kansen en bedenkt een riskant plan om zijn stad te sparen. Alleen heeft hij Eloises hulp nodig om het te laten slagen.

Alex is vastbesloten om de vrouw die hij dacht voorgoed kwijt te zijn terug te winnen, maar zelfs als dat lukt en als ze hun krachten bundelen, is het nog de vraag of het genoeg is om Duval Springs te redden.

Elizabeth Camden is de auteur van tien historische romans en twee historische novelles, en heeft zowel de RITA Award als de Christy Award gewonnen.Ze heeft een graad in de geschiedenis en bibliotheekwetenschappen, en is overdag bibliotheekwetenschapper, terwijl ze 's avonds aan haar volgende roman schrijft. Ze woont met haar man in Florida.

' Een knap geschreven roman van een auteur wier vertelstijl de totale aandacht van de lezer opeist en die vasthoudt van de eerste tot en met de laatste bladzijde.'

- Midwest Book Review

'Juist als je denkt dat dit een simpel liefdesverhaal is, wordt er iemand neergeschoten, vindt er sabotage plaats en wordt er iets gruwelijks ontdekt. Deze elementen houden het verhaal levendig en zorgen voor een pakkend plot, en het slot stelt niet teleur.'
- Historical Novel Reviewa

Een riskant redmiddel is het derde deel in de serie Empire. Verder verschenen:
• Deel 1 Een gevaarlijke erfenis
• Deel 2 Een gewaagde onderneming

Productspecificaties
EAN : 9789064513060
Auteur(s) : Camden, Elizabeth
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Verschenen : Januari 2020
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 320
Velden met een * zijn verplicht