Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelverklaring Thomas Scott

Titel : Bijbelverklaring Thomas Scott
Auteur(s) : Scott, Thomas
EAN : 9789065394194
Uitgever : Royal Jongbloed
Prijs : € 275,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bijbelverklaring Thomas Scott
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Ontdek de diepgaande Bijbelverklaring van Thomas Scott, een tweedelige studiebijbel gebaseerd op de complete tekst van de Statenvertaling (1637). Verrijkt met inleidingen, dwarsverwijzingen, commentaar en praktische aanwijzingen voor de lezer, biedt deze Bijbelverklaring een waardevolle bron van inzicht.

Thomas Scott, een vooraanstaand figuur in Oost-Engeland tussen 1747 en 1821, was niet alleen een voorganger in de Anglicaanse Kerk maar ook een goede vriend van de bekende prediker John Newton. Hij stond aan de basis van de zendingsorganisatie Church Mission Society. In de jaren tachtig van de achttiende eeuw begon hij zijn epische werk, "Commentaar op de hele Bijbel," te schrijven, gepubliceerd in 174 wekelijkse edities en later samengevoegd tot de zesdelige serie "A Family Bible with Explanatory Notes, Practical Observations and Copious Marginal References." Scott's Bijbelverklaring bevat de volledige Bijbeltekst in de Statenvertaling, aangevuld met verklaringen per Bijbelboek, dwarsverwijzingen naar andere Bijbelteksten en praktische opmerkingen, met een inleiding van dr. P. de Vries.

Cor van der Meiden, een gepensioneerde huisarts, heeft de Bijbelverklaring van Thomas Scott in het Nederlands vertaald gedurende tien jaar.

Bekijk hier een voorproefje van de Bijbelverklaring van Thomas Scott (Statenvertaling)

Reserveer nu uw exemplaar van dit unieke naslagwerk, dat door de handige indeling en combinatie met de volledige Bijbeltekst zeer bruikbaar is. Het commentaar van Thomas Scott mag niet ontbreken in enige boekenkast, naast de Statenvertaling met kanttekeningen en de Bijbelverklaring van Matthew Henry.

Productspecificaties
EAN : 9789065394194
Auteur(s) : Scott, Thomas
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : Februari 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 4600
Afmetingen : 260 x 177 x 108 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Apologetisch commentaar
Recensie door: G.P. de B

Heel leesbaar commentaar met goed apologetisch voorwoord. Lettertype is wat aan de kleine kant.