Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

de engel en het kind (graphic novel)

Titel : de engel en het kind (graphic novel)
Auteur(s) : Brouwer, Willeke
EAN : 9789065394767
Uitgever : Royal Jongbloed
Prijs : € 15,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
de engel en het kind (graphic novel)

Ongelooflijke bijbelverhalen

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Engel en het Kind is een graphic novel van WIlleke Brouwer waar ze tekenend en schrijvend ons laat kennisnamen van oude verhalen in een prachtige nieuwe vorm.

Wille Brouwer vertelt daar zelf over:

Het is de tijd van de Romeinse overheersing. De joden hebben het zwaar. Het leven is gevaarlijk en donker. Onder elkaar spreken de joden over een Kind dat hen zal redden. Er bestaan voorspellingen over dat Kind. Onbegrijpelijke voorspellingen. Er zijn geleerden die de teksten kennen, maar die het niet met elkaar eens zijn. Er gebeuren vreemde dingen. Een engel bezoekt de aarde en heeft een boodschap. Twee vrouwen raken onverwacht zwanger. Een man krijgt twee dromen die zijn leven veranderen. Is dit de tijd van het Kind? Willeke Brouwer: 'In de Bijbel staan prachtige, spannende en meeslepende verhalen over moedige mensen, koningen, strijders, en hun levens vol gevaren, redding, intriges, liefdes, ruzies, hoop en vertrouwen. In kinderbijbels worden die verhalen wat afgezwakt verteld, zodat kinderen het niet al te spannend vinden. De boodschap is vaak het belangrijkst: als je God volgt komt alles goed. Wat als je wel de spanning, de strijd en de twijfels laat zien? En de hitte van de woestijn? De koude nachten in de tenten? Hoe wist Abraham dat God tot hem sprak? Wat doe je als er een engel voor je neus staat? Welke route liepen Jozef en Maria naar Betlehem? Hoe gevaarlijk was het als je zei dat je Jezus volgde?

Met al deze vragen in mijn achterhoofd ben ik gaan schrijven en tekenen, uit diep respect voor de Bijbel. Het werd een boeiende tocht. Ik nodig je uit om mee te gaan.'

Wille Brouwer is bekend door haar tekeningen en haar boeken.

Productspecificaties
EAN : 9789065394767
Auteur(s) : Brouwer, Willeke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : Graphic Novel Bible (1)
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : Oktober 2019
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 256 x 207 x 17 mm
Gewicht : 614 gram
Velden met een * zijn verplicht