Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De Opname komt voor de Grote Verdrukking

Titel : De Opname komt voor de Grote Verdrukking
Auteur(s) : Dieleman, Jaap
EAN : 9789073982338
Uitgever : De Heilbode
Prijs : € 15,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De Opname komt voor de Grote Verdrukking
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek: De Opname komt voor de grote verdrukking is een recent boek van evangelist Jaap Dieleman waarin hij zijn visie geeft op de eindtijd en dan met name de controversiële kwestie van de opname van de gemeente en de Grote Verdrukking.

Er bestaan verschillende denkbeelden onder gelovigen over de terugkeer van Jezus. De meesten weten wel dat Zijn voeten op een dag op de Olijfberg zullen staan en dat die dan doormidden splijt, maar in veel kerken is er niet of nauwelijks een besef dat de Bijbel spreekt over het mysterie van de Opname, de mysterieuze verdwijning van miljoenen christenen die plotseling van de aardbodem verdwenen zullen zijn.

Jaap Dieleman zegt hierover: Degenen die hier nog in geloven, worden door velen voor gek verklaard en het lijkt of er steeds minder mensen zijn die dit nog geloven. De Bijbel zegt dan ook: “Als de Zoon des mensen komt, zal Hij dan het geloof vinden op aarde?” Ook spreekt de Bijbel in dit verband van een overblijfsel, zoals een restje eten. Hoe dan ook, ik hoor bij dit overblijfsel en het maakt mij niet uit hoe anderen daar over denken.

Integendeel, zelfs, ik ben er rotsvast van overtuigd en zie met grote verwachting uit naar Zijn komst op de wolken. In dit boekje verdedig ik met overtuiging vanuit Gods Woord, dat Jezus komt om de Zijnen op te halen voordat de Grote Verdrukking begint, en de hel op aarde losbarst. Ik hoop velen te bemoedigen en te winnen zodat zij met mij zullen delen in dit hemelse geluk als straks de laatste bazuin zal klinken.

Productspecificaties
EAN : 9789073982338
Auteur(s) : Dieleman, Jaap
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : De Heilbode
Verschenen : Maart 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 150
Afmetingen : 211 x 134 x 14 mm
Gewicht : 298 gram
Velden met een * zijn verplicht