Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Genade, kracht voor verandering

Titel : Genade, kracht voor verandering
Auteur(s) : Richards, James B.
EAN : 9789074115940
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 17,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Genade, kracht voor verandering

kracht om te veranderen

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

We geloven een heleboel, maar het ontbreekt ons aan beleving. We willen allemaal overwinnen, maar dat lukt maar weinigen.

Een van de grootste frustraties is dat zoveel van wat we geloven gewoon niet lijkt te werken! Zo vaak knokken we ons leven lang met dezelfde problemen. Het gevoel van verslagenheid dat daarmee gepaard gaat, kan een ware kwelling zijn.

Het is alsof we vastzitten in een doolhof van formules en regels. We weten dat er iets ontbreekt, maar wat is dat dan? In onze zoektocht naar waarheid verdwalen we in de gangen van religie. Overal zijn christenen die geen benul hebben van de betekenis van Gods genade, met als gevolg verslagenheid en frustratie.

In dit boek ontvouwt Dr. James Richards het mysterie van genade. Je zult hierin de kracht voor overwinning ontdekken, in plaats van steeds weer op zoek te moeten gaan naar vergeving. Je zult persoonlijke problemen gaan overwinnen, in plaats van ze te tolereren. Je zult Gods kracht voor moeiteloze verandering ontdekken, in plaats van je ervoor uit te sloven. De realiteit hiervan zal je hele relatie met God transformeren.

GENADE – KRACHT VOOR VERANDERING…
… zal je in de dimensie van het christelijke leven brengen die Jezus 'zacht en licht' noemt. Dit boek is een aanrader voor iedere gelovige.

James B. Richards is een auteur, leraar, theoloog en zakenman. Zijn succes op al deze terreinen heeft hem populair gemaakt als spreker en persoonlijk adviseur van zakenlieden en leiders op geestelijk en politiek gebied. Zijn eigen herstelproces van jaren van ellende, verslaving en diepe bitterheid heeft hem beproefde methodes opgeleverd voor vrijheid van persoonlijke pijn. Hoewel hij doctoraten heeft in theologie, menselijk gedrag en geneeskunde, is zijn onderwijs eenvoudig, begrijpelijk en gemakkelijk toepasbaar. Het heeft zijn vruchten afgeworpen in dertig jaar van persoonlijke, professionele en klinische toepassingen. Het eindresultaat van het toepassen van zijn onderwijs en methodes omvat een vredig en productief leven van liefdevolle en zinvolle relaties

Productspecificaties
EAN : 9789074115940
Auteur(s) : Richards, James B.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Januari 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 192
Afmetingen : 215 x 140 x 20 mm
Gewicht : 290 gram
Velden met een * zijn verplicht