Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verander de geschiedenis door bidden

Titel : Verander de geschiedenis door bidden
Auteur(s) : Prince
EAN : 9789075185232
Uitgever :
Prijs : € 14,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Verander de geschiedenis door bidden
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Christenen kunnen de loop van de geschiedenis veranderen. In deze indrukwekkende, complete studie gaat Derek Prince in op de functie van de Kerk in de eindtijd.

Vanuit de geschiedenis laat de schrijver zien hoe christenen altijd invloed hebben gehad op het wereldgebeuren, door bijbelse methoden van vasten en gebed. In dit boek komt zowel de bijbelse basis van het vasten als de praktische invulling ervan uitgebreid aan de orde. Hierbij maakt Derek Prince een onderscheid tussen vasten op persoonlijk niveau en collectief vasten als groep. Beide vormen behandelt hij.

Eenparigheid in gebed en vasten is een ongekende bron van kracht voor de Kerk, in een tijd dat de duisternis toeneemt en de wereld verlangt naar het openbaar worden van de kinderen van God. De schrijver onderbouwt zijn oproep tot bidden en vasten niet alleen vanuit vele bijbelse voorbeelden, maar ook vanuit gebeurtenissen uit de recente wereldgeschiedenis.
Leer uit dit inspirerende boek hoe u verandering kunt bewerken - in uw gezin, uw kerk, uw plaats, uw land en de wereld, door twee machtige wapens: gebed en vasten.

Productspecificaties
EAN : 9789075185232
Auteur(s) : Prince
Taal : Nederlands
Verschenen : September 2018
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 250
Velden met een * zijn verplicht