Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vreemdeling op de weg naar emmaus werkbo

Titel : Vreemdeling op de weg naar emmaus werkbo
Auteur(s) : Cross, J.R.
EAN : 9789077669587
Uitgever : Grace Publishing House
Prijs : € 4,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vreemdeling op de weg naar emmaus werkbo

op de weg naar Emmaüs

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Studiehandleiding:

Uit naam van het geloof zijn in het verleden oorlogen gevoerd. Politici hebben er beleid op gemaakt, maar dit beleid ook weer veranderd. Theologen hebben het verdedigd en gehoond. Sceptici hebben dit boek op de korrel genomen. En misschien heeft al het 'gedoe' rond de Bijbel ook u wel eens versteld doen staan. De vraag blijft: “Wat zegt de Bijbel nu eigenlijk echt?”

U hebt nu een boek in handen dat de grote Bijbelse thema's duidelijk en logisch uitlegt. In plaats van zich op één onderdeel te focussen – en dan het geheel te missen – verbindt de auteur de gehele tekst chronologisch tot een groot universeel drama en kijkt hij naar gebeurtenissen vanuit het perspectief van degenen die er bij waren toen er geschiedenis werd geschreven. Het resultaat is soms grappig, soms angstaanjagend, maar altijd in overeenstemming met de bedoeling van de tekst.

Als u dit boek uit hebt, gelooft u misschien wel in 'het Boek' zoals u nooit eerder hebt gedaan. Of u besluit tot het tegendeel. De objectieve benadering van de auteur laat die beslissing aan u over.

Dit boek behoort bij De vreemdeling op de weg naar Emmaüs.

'Hoewel ik al 30 jaar naar de kerk ging had ik nooit iets van de Bijbel begrepen. Het was niet meer dan een bundel losse verhalen. Nu past de Bijbel op een duidelijke, logische manier in elkaar. Het is gewoon ongelooflijk.'

John R. Cross werkte 23 jaar met New Tribes Mission, een zendingsorganisatie gericht op het bereiken van nieuwe stammen. Hij heeft vijf award winning video's geregisseerd, w.o. die van "EE-TAOW!", en is auteur van vier boeken die in twaalf talen zijn vertaald. Het boek De Vreemdeling op de weg naar Emmaüs is het meest bekend. John is docent en auteur voor GOODSEED International in Canada.

Productspecificaties
EAN : 9789077669587
Artiest(en) : Cross, J.R.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Grace Publishing House
Verschenen : Maart 2012
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 64
Velden met een * zijn verplicht