Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Je bijbel ontdekken jonge vrouw

Titel : Je bijbel ontdekken jonge vrouw
Auteur(s) : George, Elizabeth
EAN : 9789077669983
Uitgever :
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Je bijbel ontdekken jonge vrouw
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Elizabeth George helpt in het boek: Je Bijbel ontdekken jonge vrouw, met de vragen waar zij mee bezig zijn. Wat zegt God over de onderwerpen die een jonge vrouw bezighouden – dingen zoals geaccepteerd worden, eenzaamheid, vriendschappen? En over relaties in het gezin? Of je doel en je plek vinden in het leven?

Dit alles – en nog veel meer – ontdek je wanneer je Gods Woord tot je persoonlijke gids maakt bij alles wat je doet. Je vindt de hulp die je nodig hebt om alles aan te kunnen. En bovendien maak je kennis met andere jonge vrouwen die een geweldig voorbeeld zijn – tienermeisjes en jonge vrouwen die hun problemen onder ogen zagen en het juiste deden.

In dit boek vind je gemakkelijk te onthouden stappen om zo veel mogelijk van de Bijbel te leren. Dat zal je dichter bij God brengen en boeiende veranderingen op gang brengen in je leven.

Elizabeth George is een veelgelezen auteur. Van haar boeken zijn meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht. Een van haar bestsellers is in het Nederlands verschenen onder de titel Een jonge vrouw naar Gods hart. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreekster

Productspecificaties
EAN : 9789077669983
Auteur(s) : George, Elizabeth
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Verschenen : Februari 2015
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 192
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht