Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geliefd. Jij ook!

Titel : Geliefd. Jij ook!
Auteur(s) : Schuller, Bobby
EAN : 9789078893790
Uitgever : ABC Uitgeverij
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Geliefd. Jij ook!

Leef in de vrijheid van Gods genade en liefde

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Geliefd. Jij ook! is een boek van de bekende predikant Bobby Schuller van TV uit de diensten van Hour of Power. Jij bent geliefd door God. Je hoeft Zijn liefde niet te verdienen door je aan allerlei regels te houden of door goed te leven. God houdt van jou, zoals je bent.

Voor Bobby Schuller is dit het uitgangspunt: Hij noemt jou Zijn geliefde kind. Geïnspireerd door deze boodschap van liefde van onder andere Henri Nouwen, schreef Bobby Schuller het credo 'Je bent geliefd'. Ik ben niet wat ik doe. Ik ben niet wat ik heb. Ik ben niet wat mensen over me zeggen. Ik ben wat ik ben omdat ik Gods geliefde kind mag zijn. Dat is wie ik ben. Niemand kan dat van me afnemen. Ik hoef me geen zorgen te maken. Ik hoef me niet te haasten. Ik kan Jezus vertrouwen en Zijn liefde met de wereld delen.

De waarheid van dit credo bevrijdt je van het idee dat je jezelf moet bewijzen, van het gevoel dat je niet goed genoeg bent en van de stressvolle patronen van onze wereld. De liefde van God krijgt de ruimte om je wil en karakter te vormen. Dit boek biedt je een praktische én Bijbelse manier om vol energie, vreugde en kracht te leven in het koninkrijk van God. Het zal zorgen voor een doorbraak in je relatie met God.

Bobby Schuller is voorganger van Shepherd's Grove in Irvine, Californië. Hij is de vaste spreker van de televisie kerkdienst Hour of Power en schrijver van boeken. In 2003 studeerde hij af aan de Universiteit van Oral Roberts en behaalde in 2008 zijn Master of Divinity aan het Fuller Theological Seminary. Bobby woont in Orange County met zijn vrouw Hannah en hun twee kinderen Haven en Cohen.

Productspecificaties
EAN : 9789078893790
Auteur(s) : Schuller, Bobby
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : ABC Uitgeverij
Verschenen : April 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 232
Afmetingen : 210 x 135 x 15 mm
Gewicht : 341 gram
Velden met een * zijn verplicht