Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vreugde begint!

Titel : Vreugde begint!
Auteur(s) : Wilder, E.J.
EAN : 9789079011001
Uitgever :
Prijs : € 21,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vreugde begint!
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Vreugde is een feestmaal waarvoor ook jij bent uitgenodigd.

Je stoel staat klaar en de geur van de maaltijd wakkert je verlangen aan naar een levengevende relatie met God en met de mensen om je heen.

Aan tafel is plaats voor iedereen, ongeacht of je jong, oud, sterk of zwak bent. Kom erbij en ga zitten. We hebben op je gewacht!

Jim Wilder, Ed Khouri, Chris Coursey en Shelia Sutton nemen je mee op weg naar de vreugde waarnaar je altijd hebt gezocht. De oplossingen en oefeningen in dit boek helpen je bij het herstel van de vaardigheden die nodig zijn om aan vreugde te bouwen. Neem deel aan de vreugderevolutie, verander je eigen leven, de levens om je heen en uiteindelijk de wereld.

Zet je schrap. Vreugde begint!

Dit boek is het basisboek van het LIFE-Model. De boodschap komt het beste tot zijn recht, wanneer het boek wordt gelezen in een groep die wekelijks bijeenkomt. Deelnemers lezen dan iedere week individueel een hoofdstuk, maar doen de opdrachten en oefeningen zo veel mogelijk in groepsverband. Samen oefenen is een essentieel onderdeel van dit boek. Vreugde leer je niet zozeer door een boek te lezen, maar vooral door relationeel te zijn en samen te delen in de praktijk en dat moet je soms oefenen. Hoe meer oefening, hoe meer vreugde!

Vreugde begint! is een onderdeel van het trainingsprogramma Prepare4Joy, waarin de visie en methodiek van het LIFE-Model zijn uitgewerkt voor het Nederlandse taalgebied.

Als vervolg op Vreugde begint! zijn er drie trainingsmodules die mensen helpen om herstel te vinden en te ontdekken hoe God hen heeft bedoeld. Deze modules zijn:

* Vreugde herstelt,
* Vreugde vormt en
* Vreugde verbindt.

In tegenstelling tot Vreugde begint! kan men deze modules alleen volgen onder leiding van een gecertificeerde trainer.

GEEF JE OP VOOR DE STUDIEDAG


Andere boeken over het LIFE-Model zijn:

- James G. Friesen e.a., Leven naar Gods plan
- E. James Wilder, Met vreugde man zijn
- E. James Wilder, De rode draak verslagen
- James G. Friesen, Omgaan met dis'

Bezoek ook de websites:

* Prepare 4 Joy
* Uitgeverij Archippus

Productspecificaties
EAN : 9789079011001
Auteur(s) : Wilder, E.J.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Verschenen : April 2016
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht
Vreugde geeft leven en helpt veranderen
Recensie door: Andre H. Roosma (Acccede!)

Vreugde beleven met God en medemensen... :-) ... dat doet je pas echt leven! Alles fleurt ervan op! Je krijgt er weer zin in...
Heerlijk, hoe de schrijvers je in eenvoudige voorbeelden en uitdagende teksten meenemen op een ontdekkingsreis om vaardiger te worden in het elkaar goed doen en samen echte vreugde beleven. Dat leidt tot een levens- en cultuurverandering die blijft.

Niet een doorsnee boek van 13 in een dozijn, wel een boodschap die we in onze kerken, gemeenten en gezinnen hard nodig hebben!
In het bijzonder aanbevolen voor pastoraal of sociaal werkers, huisgroep-leiders, voorgangers, managers en anderen die veel met mensen werken.