Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Weg uit Babylon

Titel : Weg uit Babylon
Auteur(s) : Verwoerd, W.
EAN : 9789081881500
Uitgever :
Prijs : € 15,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Weg uit Babylon
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Is er nog hoop voor een herstel van de gemeente voordat de Heere Jezus terugkomt? De gemeente van de Heere Jezus is tot op het bot verdeeld, maar wie doet er wat aan? Zijn we tevreden met deze situatie?

In deze spannende tijd, vlak voor de wederkomst van de Heere Jezus, zal er maar op twee manieren eenheid komen. Allereerst wil de Heer zijn gemeente bijeenroepen door haar als met een bazuin toe te roepen: 'Wakker worden, want jullie zijn in groot gevaar!' De tweede manier om de verdeeldheid op te heffen i de gezamenlijke hoop. Hoop doet niet alleen leven, hoop doet ook gezamenlijk streven. Achter de voorzegde oordelen van vuur, die zonder twijfel over de aarde gaan komen, ligt het Koninkrijk van God.

De schrijver neemt ons in dit boek mee door de geschiedenis waarbij het woord van God steeds centraal staat. Een geschiedenis die ons versteld doet staan en die vele profetieën uit Gods woord recht doet. Het herstel van Israël speelt een belangrijke rol, maar ook de val van Babylon. We worden als gelovigen dringend opgeroepen om waakzaam te zijn en onze verantwoordelijkheid te nemen... Er dreigt groot gevaar.

Het koninkrijk van God is nabij, daarom klinkt voor ons de bazuin:

INHOUD

Voorwoord

1. Vluchten voor je leven
2. Verlangen naar het Koninkrijk
3. De antichrist die eerst moet verdwijnen
4. De twee beesten in Openbaring
5. De vrouw dronken van het bloed
6. Mysterie, het grote Babylon
7. Tijden en wet veranderen
8. Laat Jeruzalem in uw hart opkomen
9. Waardig om te onvluchten
10. Jezus komt, de nieuwe tijd breekt aan

Nawoord

Bijlage I
Bijlage II

Literatuuropgave

Aantal pagina's: 287 blz.

Dit boek is geschreven vanuit het verlangen om de gemeente van de Heere Jezus voor te bereiden op Zijn terugkomst. Gods Koninkrijk zal komen, maar niet voordat Babylon gevallen is.

Het herstel van Israël, het Koninkrijk van God en de vernieuwde Schepping komen in dit boek uitvoerig aan de orde. Ook onderwerpen als de ontwikkeling van de antichrist in de gemeente, de vrouw dronken van bloed met de naam Babylon en haar verbranding door vuur krijgen een grote plaats.
Al het bloed van het Joodse volk en van ware gelovigen dat door Babylon vergoten is, zal gewroken worden. Jezus waarschuwt ons in Openbaring 18:4 om weg te gaan uit Babylon, zodat we 'van haar plagen niet zullen ontvangen'.

Het boek 'Weg uit Babylon' wil iedereen wakker schudden en oproepen waakzaam te zijn: Het Koninkrijk van God is nabij... Weg uit Babylon!

Productspecificaties
EAN : 9789081881500
Auteur(s) : Verwoerd, W.
Taal : Nederlands
Verschenen : April 2014
Conditie : Nieuw
Pagina's : 288
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht