Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Hannelore, het meisje uit de sekte

Titel : Hannelore, het meisje uit de sekte
Auteur(s) : Krake, Frank
EAN : 9789082476422
Uitgever : Uitgeverij Achtbaan
Prijs : € 22,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Hannelore, het meisje uit de sekte

het meisje uit de sekte

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Hannelore, het meisje uit de sekte is een zeer indringend boek over de gevaren van een sekte. Het is bovendien een getuigenis dat ondanks een sekteverleden iemand een levend geloof in Christus kan behouden, zonder de ballast uit haar jeugd.

Hannelore groeide vanaf haar derde op in de sekte 'Gemeente Gods', waar haar ouders actief lid van waren. Het leven speelde zich grotendeels af binnen de muren van een oud klooster in Nederland. Vijftien jaar lang werd ze gehersenspoeld en leefde ze in haar eigen wereld.

De charismatische en zichzelf 'Profeet 'noemende sekteleider Sipke Vrieswijk voerde met zijn partner Aagje een waar schrikbewind. Niemand was veilig. Toen het einde nabij leek 'ontvoerden' ze Hannelore naar Israël, Zweden en Cyprus. Na jaren gevangenschap, drank en drugs bevrijdde de politie haar, tegen haar eigen wil. Een internationale klopjacht op Vrieswijk begon. Vanaf dat moment begon ook pas haar echte strijd. Het gevecht om opnieuw te leren leven, weer Hannelore te worden in een vrije wereld. Met vallen en opstaan wist ze die strijd uiteindelijk te winnen en hervond ze ook ht geloof in de God van de Bijbel.

Nu leidt Hannelore (42) een gelukkig leven met haar grote liefde en vier kinderen en hoopt ze een voorbeeld te mogen zijn voor velen. Hannelores verhaal lijkt wellicht op een bizar incident, maar niets is minder waar. Anno 2020 zijn er alleen al in Nederland meer dan 80 sektes actief, met zo'n tienduizend volgelingen.

Productspecificaties
EAN : 9789082476422
Auteur(s) : Krake, Frank
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire non-fictie
Uitgever : Uitgeverij Achtbaan
Verschenen : Februari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 480
Afmetingen : 231 x 151 x 34 mm
Gewicht : 765 gram
Velden met een * zijn verplicht