Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Passie magazine

Titel : Passie magazine
Auteur(s) :
EAN : 9789083114897
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 12,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Passie magazine
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het Passie magazine bevat acht verhalen over Pasen, het sterven en de opstanding van Jezus Christus. Het mooiste en misschien wel belangrijke feest uit de Bijbel is immers Pasen! Het feest waarop we vieren dat Jezus Christus leeft en de dood overwon. Al onze schuld is weggedaan. Het graf is open en de weg naar God ook.

In dit Passie magazine staan acht verhalen over mensen die dit plan van God in eerste instantie niet begrepen. Hun verhalen zijn een vrije bewerking vanuit de vier Evangeliën in de Bijbel en laten Petrus, Maria, Pilatus, Judas, Simon van Cyrene, Maria Magdalena en Thomas aan het woord. Deel in hun passie en liefde. Verdriet en pijn. Twijfel en wanhoop. Hun zoektocht naar waarheid en hun diepe vreugde als ze die ontdekken. Ervaar dat Jezus het Licht van de wereld is. Ook voor mensen van vandaag!

Het Passie magazine is een luxe glossy speciaal voor de Paasdagen samengesteld. Door de mooie fotografie en stijlvolle vormgeving is het een blad wat je jezelf graag cadeau doet of op tafel legt, maar wat zich ook uitstekend leent als materiaal om weg te geven aan vrienden of collega's. Tegelijkertijd neemt het ons mee in de soberheid van de Lijdenstijd.

Een serie van verhaal om te lezen en uit te delen en ontdek zo de oude verhalen in een nieuwe vorm.

Het Passie magazine is eenvoudig online te bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of te kopen in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden of Zoetermeer. Voor grotere aantallen neem CONTACT met ons op of MAIL ons.

Productspecificaties
EAN : 9789083114897
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : Maart 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 80
Afmetingen : 297 x 231 x 6 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht