Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Jafeth

Titel : Jafeth
Auteur(s) : Vink, Willem de
EAN : 9789083117263
Uitgever : The Grace Factory
Prijs : € 9,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Jafeth

Het dreigende water

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het stripboek Jafeth van Willem de Vink en Gerbrand Fenijn is een graphic novel waarin Noach ontkomt met zijn gezin aan een ramp door een ark te bouwen. Zijn zoon Jafeth zorgt ervoor dat er ook nog een meisje mee kan. Maar daarvoor moet hij wel eerst zijn moed tonen.

We weten van rampen die de hele wereld kunnen treffen. Levensbedreigende pandemieën, waar we onszelf voor moeten opsluiten. Een kernoorlog, die de wereld kan veranderen in een vuurzee. Klimaat- veranderingen, waardoor de aarde opwarmt en het water stijgt. Soms wordt de hele mensheid in haar voortbestaan bedreigd...

INKIJKEXEMPLAAR Stripboek Jafeth van Willem de Vink

Er is eerder zo'n ramp gebeurd, die in het geheugen van veel volken bewaard is gebleven. Het is de ramp van de grote watervloed die de hele aarde bedekte.Dit boek gaat over die ramp. Mensen worden ervoor gewaarschuwd, één gezin neemt het gevaar serieus. Noach ontkomt met zijn vrouw en kinderen door een grote boot te bouwen, een ark.

Zijn zoon Jafeth zorgt ervoor dat er ook nog een meisje gered wordt en mee kan. Maar daarvoor moet hij wel eerst zijn moed tonen. Jafeth moet niet alleen de mensen die onverschillig zijn weerstaan, maar ook zijn eigen angsten overwinnen.Wat die ramp ons te zeggen heeft De ramp uit dit verhaal lijkt op de problemen waar we nu voor staan. Door de klimaatverandering stijgt de waterspiegel. Als aanvulling op het beeldverhaal lees je in dit boek waarom een goed waterbeheer noodzakelijk is. Want we kunnen belangrijke lessen leren uit deze geschiedenis over het dreigende water. We moeten goed voor de aarde zorgen!

Productspecificaties
EAN : 9789083117263
Auteur(s) : Vink, Willem de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Strips
Uitgever : The Grace Factory
Jaar van uitgave : 2021
Verschenen : April 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Afmetingen : 243 x 195 x 10 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht