Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ontwaken deel 2

Titel : Ontwaken deel 2
Auteur(s) : Dijk, Marijke van
EAN : 9789083171753
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 18,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Ontwaken deel 2
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De vier ruiters is een meeslepende roman in de stijl van de Laatste Bazuin over christen zijn in de eindtijd en is geschreven door Marijke van Dijk

Ruim een jaar na de uitbraak van het ji-virus ontvangt Ezra een anonieme brief uit Washington D.C. waarin dringend zijn hulp wordt gevraagd. Ezra besluit om erop in te gaan en belandt in een wereld waarin waarheid en leugen een gevaarlijk spel met elkaar spelen. Wie kan hij vertrouwen nu overal om hem heen gevaar dreigt?

Ondertussen probeert Jia in Nederland een nieuw leven op te bouwen. Ze krijgt daarbij hulp van Gideon. Maar of ze daar nu zo blij mee moet zijn? En terwijl haar wereld in elkaar stort, probeert Femke uit alle macht haar hoofd koel te houden. Dan verschijnt er een vlammetje van hoop.

Ontwaken is het tweede deel van de spannende serie De vier ruiters. Met deze reeks apocalyptische romans wil de schrijfster christenen oproepen om waakzaam te blijven en niet alles klakkeloos aan te nemen. Eerder verscheen in deze serie de roman Sluimering.

Marijke van Dijk is getrouwd met Onno en samen hebben ze vier kinderen. Behalve auteur is Marijke schrijfcoach en geeft ze lezingen voor (vrouwen)groepen over (Bijbelse) onderwerpen die haar nauw aan het hart liggen zoals vergeving, je angsten overwinnen, en de eindtijd. Voor haar boeken baseert Marijke zich op uitgebreide research gecombineerd met diepgaande studie van de Bijbel.

Productspecificaties
EAN : 9789083171753
Auteur(s) : Dijk, Marijke van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire thriller
Reeks : De vier ruiters (2)
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Jaar van uitgave : 2021
Verschenen : September 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 444
Afmetingen : 211 x 146 x 37 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht