Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Hoop in de storm

Titel : Hoop in de storm
Auteur(s) : Burger, Anton
EAN : 9789083229171
Uitgever : Triple Boeken
Prijs : € 21,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Hoop in de storm

Hoe God oneindig veel meer deed dan ik kon bidden of beseffen

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Hoop in de storm bevat het levensverhaal van Anton Burger, werkzaam in gewone dingen om zo het Koninkrijk zichtbaar te maken en te leven in dienst van God, ondanks alle omstandigheden.

Anton Burger leerde van bekeerde gangleider Nicky Cruz om zijn leven in dienst van God te stellen. Net als Michiel de Ruiter verlangde Antons jongenshart naar de zee. Hij trok op avontuur met de Logos, het zendingsschip van Operatie Mobilisatie, waar hij als kok de wereldzeeën bevoer en getuige was van prachtige wonderen van Gods liefde.

Als gevolg van zware rugklachten moest hij zijn varend leven vaarwel zeggen. Hij verruilde het schip voor diverse functies in de zorg, trouwde met Heidy en werd vader van drie kinderen en twee pleegkinderen.

Hij richtte 'Werkgroep Hulp Roemenië' op en reisde 27 jaar lang naar het straatarme land, waar hij voor vele mensen tot steun en bemoediging was.

Tot groot verdriet kwam er een abrupt einde aan Antons werkzame leven. Aan zijn chronische rugklachten, veroorzaakt door de ziekte van Bechterew, werd een zware diagnose toegevoegd: Multiple Sclerose (MS). Ondanks zijn ziekte en het afschuwelijke verlies van hun zoon Mattijs, bleef Anton een bemoediger bij uitstek, nu door middel van boeken, zoals het Bemoedigingsdagboek 'Spiegelen' en nu met deze autobiografie.'Hoop in de storm' is niet alleen een levensverhaal. Het is ook een steun in de rug voor iedereen die met vallen en opstaan God en de naaste wil dienen.

Anton besteedt in de appendix ruim aandacht aan het invulling geven aan een leven met een chronische ziekte.

Productspecificaties
EAN : 9789083229171
Auteur(s) : Burger, Anton
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Triple Boeken
Verschenen : Mei 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 236
Afmetingen : 230 x 153 x 25 mm
Gewicht : 429 gram
Velden met een * zijn verplicht