Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De sterren vertellen

Titel : De sterren vertellen
Auteur(s) : Glashouwer, Willem J.J.
EAN : 9789083264264
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 24,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De sterren vertellen

Inspiratie uit de hemel - vroeger en nu

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Ds. Willem J.J. Glashouwer neemt ons mee in het boek de sterren vertellen, in de historie van de sterrenbeelden vroeger en nu, en leert ons wat de Bijbel hierover te vertellen heeft. Na het lezen van dit boek zul je nooit meer op dezelfde manier naar de hemel kijken!

Zou het kunnen zijn dat God ons door de sterren iets wil vertellen? Al sinds het begin van de mensheid spelen sterrenbeelden een belangrijke rol. Van de oude goden uit Mesopotamië, Babylon en India tot aan de Grieken en Romeinen van de klassieke Oudheid. Overal ter wereld ziet men dezelfde sterrenbeelden. Ze werden en worden nog steeds vaak toegepast voor sterrenwichelarij, occulte waarzeggerij en moderne astrologie. Maar wie nadenkt over 'de grote Schepper aller dingen' gaat beseffen: het is Zijn Schepping. Zijn Universum. Zijn sterren. Zijn mensheid. Zijn toekomst. Zou het dan niet zo kunnen zijn dat God zélf een boodschap voor ons in Zijn sterren heeft geschreven? Zoals de drie wijzen uit het Oosten die door een ster wisten dat er een Koning was geboren? En als de sterrenbeelden spreken, wat zeggen ze ons dan over de toekomst van de wereld?

Ds. Willem J.J. Glashouwer (1944) is Nederlands Hervormd predikant emeritus, en President van Christians for Israel International en Honorary President of the European Coalition for Israel. Hij was een van de pioniers van de Evangelische Omroep, en later medeoprichter van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort en de Christelijke Hogeschool voor Journalistiek. Daarnaast was hij twaalf jaar voorzitter van Christenen voor Israël. Verder was hij medeoprichter van het Hollandkoor, dat wereldwijd zingt voor (en soms ook in) Israël. Daarnaast publiceerde hij diverse boeken rondom Israël en de eindtijd, waarvan sommigen in vele talen vertaald. Willem is ruim 50 jaar getrouwd met Marianne en ze hebben vier kinderen en acht kleinkinderen.

Productspecificaties
EAN : 9789083264264
Auteur(s) : Glashouwer, Willem J.J.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : April 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 444
Afmetingen : 242 x 172 x 23 mm
Gewicht : 715 gram
Velden met een * zijn verplicht