Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Equip

Titel : Equip
Auteur(s) : Tsukahira, Peter
EAN : 9789083313047
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 19,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Equip

Toerusting op weg naar het Koninkrijk

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Equip, het nieuwe boek van Peter Tsukahira gaat over toerusting op weg naar het Koninkrijk en bevat 52 hoofdstukken voor elke week van het jaar als handboek voor discipelschap.

De belangrijkste factor die de komst van Gods Koninkrijk op aarde beperkt, is het gebrek aan discipelen. Echte discipelen van Gods Koninkrijk, mensen die God kennen en weten wat ze met hun eigen gaven en roepingen moeten doen. Daar is toerusting voor nodig .

52 lessen
Ga de uitdaging van discipelschap aan! Dit boek bestaat uit 52 korte lessen, bedoeld om mensen van deze generatie toe te rusten als discipelen voor Gods Koninkrijk. 'Equip' biedt een moderne benadering van discipelschap, weliswaar gebaseerd op 'oude paden'.

Het boek bestaat uit vijf delen, die essentiële elementen bevatten om Jezus' discipelen toe te rusten, zodat zij geestelijk vrucht zullen dragen in de eindtijd. De 52 hoofdstukken zijn zo ingedeeld dat het het tevens kan worden gebruikt voor een wekelijkse studie van een jaar.

Peter: 'Ik bid dat God dit boek gebruikt als een middel om “voor de Heere een toegerust volk gereed te maken” (Lukas 1:17)

Peter Tsukahira is een bekende internationale spreker en bijbelleraar. Ooit leidde hij een groeiende internationale kerk in Japan. Inmiddels is hij al vele jaren één van de voorgangers van Kehilat HaCarmel in Haifa (Israël), een Israëlische Messiasbelijdende gemeente. Daarnaast is Peter Tsukahira de oprichter van Mount Carmel School of Ministries, een Bijbelschool voor christenen uit vele landen.

Productspecificaties
EAN : 9789083313047
Auteur(s) : Tsukahira, Peter
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : Augustus 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 344
Afmetingen : 213 x 151 x 35 mm
Gewicht : 491 gram
Velden met een * zijn verplicht