Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

From glory to Glory

Titel : From glory to Glory
Auteur(s) : Spier, Rachel
EAN : 9789083313085
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Prijs : € 17,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
From glory to Glory

met Hem in de spotlights

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Rachel Spier, een bekende Nederlandse zangeres, neemt je het boek From glory to glory mee in haar persoonlijke relatie met God en ziet wonder na wonder en doorbraak na doorbraak in haar eigen leven.

Tegelijk is het een gewaagd boek, omdat de meeste mensen haar kennen als zangeres van het bekende lied 'Children of the Night'. Juist nu wil ze de lezer meenemen in haar privéleven en vertelt ze op een kwetsbare en eerlijke manier over haar sterke band met God. Een God die nog steeds wonderen kan en wil doen.

Van de bijzondere momenten op het podium tot een wonderbaarlijke genezing in haar leven. Keer op keer is het God die haar laat zien om alleen op Hem te vertrouwen.

Een verhaal dat de lezer tot nadenken zal zetten en een mooie inspiratie of aanmoediging kan zijn voor eigen wandel met God.

Productspecificaties
EAN : 9789083313085
Auteur(s) : Spier, Rachel
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : April 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 88
Afmetingen : 212 x 151 x 11 mm
Gewicht : 161 gram
Velden met een * zijn verplicht
Geloven alleen
Recensie door: Jeannette van Vuren

Recensie 'From Glory to Glory' Met Hem in de spotlights Rachel SpierToen de vooraankondiging van het boek 'From Glory to Glory' van Rachel Spier kwam, wist ik; die wil ik lezen ! Rachel Spier is de bekende zangeres van het nummer 'Children of the night'. Ik was zo benieuwd naar haar verhaal dat ik niet kon wachten tot het boek verscheen. Het is geen dik boek maar het staat wel vol van getuigenissen over de Grootheid van God. Rachel verhaalt over haar eigen leven en de zegeningen en wonderen die zij in stormen en in rustiger vaarwater van God de Vader ontvangt. Wat me vooral heeft geraakt is de eerlijkheid waarmee Rachel schrijft. Dat het niet altijd makkelijk is. Dat er kleine en grote tegenslagen en stormen in het leven zijn. Maar ze vertelt door haar eigen leven heen dat God altijd bij haar is. Dat Hij haar hoort, haar verhoort en haar zegent. Juist in de stormen. Door praktische voorbeelden heen vertelt Rachel over luisteren naar de stem van God en door de leiding van de Heilige Geest gebeurd wonder na wonder. Het Evangelie van Jezus Christus Die sterft voor onze zonden om ons nieuw leven te geven ademt door het hele boek heen. Rachel moedigt je aan om God te loven en te prijzen voor wat Hij voor je gedaan heeft en iedere dag nog doet. Essentieel is het geloof wat we moeten hebben in Gods kracht en almacht. Het boek is verfrissend. Het doet me verlangen naar de God van wonderen. Het daagt me uit om allerlei handvatten die Rachel aandraagt in te gaan zetten om Gods genezende kracht in mijn leven te gaan ervaren. Rachel geeft praktische handvatten aan de hand van Bijbelgedeelten hoe je je op God kan richten. Zodat je er ook klaar voor bent om Gods genade en grootheid te ontvangen en te ervaren. Gods genade is zo groot dat je het niet kunt verdienen. Maar je kunt wel door geloof, vasten en gebed de weg bereiden om het te ontvangen. Daar getuigt Rachel haar hele boek over. Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om 'From Glory to Glory' te lezen. Het heeft me geraakt, opgebouwd en bemoedigd. Handvatten gegeven om me uit te strekken naar de levende God van wonderen. En dit vervolgens weer door te geven. Ik dank Scholten Uitgeverij nadrukkelijk voor het verstrekken van dit recensie exemplaar.