Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Hooggevoelige kinderen

Titel : Hooggevoelige kinderen
Auteur(s) : Luling, Dirk en Christa
EAN : 9789083356570
Uitgever : Great Life Publishing
Prijs : € 16,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Hooggevoelige kinderen

begrijpen en begeleiden

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek Hooggevoelige kinderen – begrijpen en begeleiden, door Dick en Christa Luling verscheen eerder onder de titel Met fijngevoelige zintuigen – hooggevoelige kinderen begrijpen en op weg helpen, en is redactioneel herzien.

Hoe herken ik of mijn kind hooggevoelig is? En hoe kan ik daar het beste mee omgaan? Als je antwoorden zoekt op deze vragen en je kind tot bloei wilt laten komen, dan is dit boek een must-read. Dirk en Christa Lüling bespreken op een hele concrete en toegankelijke manier de vragen waar iedere ouder met een hooggevoelig kind mee zit. Vanuit hun rijke ervaring als hulpverleners én als ouders van hooggevoelige kinderen, delen ze wat ze hebben geleerd en ontdekt. Ze combineren hun rijke levenservaring met wetenschappelijke inzichten en maken dit vervolgens heel praktisch. Dat helpt je om je kind op een goede manier op weg te helpen, thuis, op school, bij de sportclub of tijdens ingrijpende life-events.

Hooggevoeligheid is een bijzonder geschenk, waar we geen gebruiksaanwijzing bij gekregen hebben. Het is een gave die geleerd moet worden. Dirk en Christa komen langszij om je daarbij te helpen, zodat je kinderen kunnen opgroeien in een omgeving die heilzaam voor ze is en ze kunnen genieten van het leven. Heel praktisch gaat dat over tijd hebben voor je kind, dagstructuur aanbrengen en vooral over begrip en acceptatie van je kind. Hoe je dat concreet kunt maken lees je in deze klassieker.

Productspecificaties
EAN : 9789083356570
Auteur(s) : Luling, Dirk en Christa
Taal : Nederlands
Onderwerp : Psychologie
Uitgever : Great Life Publishing
Jaar van uitgave : 2024
Verschenen : Mei 2024
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 174
Afmetingen : 212 x 138 x 18 mm
Gewicht : 199 gram
Velden met een * zijn verplicht