Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Notities van een worship pastor

Titel : Notities van een worship pastor
Auteur(s) : Haaijer, Martijn
EAN : 9789083406879
Uitgever :
Prijs : € 24,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Notities van een worship pastor
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Martijn Haaijer schreef het boek: 'Notities van een Worship pastor' waarbij hij in 52 hoofdstukken veel van zijn ervaringen op papier heeft gedeeld.

In het boek komen alle aspecten rond het werken met muziekteams, worship, koren en techniek die daar mee samenhangt aan bod. Het materiaal vormt ook de basis voor trainingen die Martijn geeft vanuit zijn werk als mentor voor muziekteams.

Martijn Haaijer is gepassioneerd over worship, produktietechniek en leiderschap. Hij geeft advies aan teams, groepen en kerken over deze zaken en zet zo zijn jaren lange internationale ervaring en passie over in mogelijke verbeteringen. Martijn is getrouwd met Joke. Ze hebben samen twee volwassen dochters.

Voor je ligt een zeer uitgebreid, gedetailleerd en zo goed als compleet handboek voor worshipteams van kerken. Martijn is een ruim ervaren worshipmuzikant en teamleider, die vanuit zijn eigen context, vele 'lessons learned' op papier heeft weten te zetten
- Amanda Lock - worshipleider

Dit boek van Martijn wordt wat mij betreft hét handboek voor aanbiddingsteams! 52 hoofdstukken waarin kostbare handvatten worden gedeeld die aanbiddingteams gaan helpen om mensen in de tegenwoordigheid van God te brengen. Alles komt aan bod, visieontwikkeling, het auditieproces, opbouw setlist, worship flow, soundcheck, het schrijven van songs, hoe om te gaan met zonde in het team etc.
- Jan Pool, auteur, spreker en mentor.

De eerste sound-check in een kerk waar ik van weet vond 165 jaar geleden plaats. Charles Spurgeon testte de akoestiek van een hal in London waar hij op 7 oktober 1857 voor bijna 24.000 mensen zou preken. Hij maakte van die soundcheck simpelweg een worship-moment en riep uit: “Behold the Lamb of God, which taketh away the sin of the world.” Jaren later hoorde hij dat een van de bouwvakkers op zijn sterfbed had verteld dat hij die dag in de hal aan het werk was en tot geloof was gekomen door die woorden, door simpele aanbidding van het Lam van God
- Boele Gerkes

Productspecificaties
EAN : 9789083406879
Auteur(s) : Haaijer, Martijn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Verschenen : Mei 2024
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 388
Gewicht : 557 gram
Velden met een * zijn verplicht