Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Wat je niet ziet

Titel : Wat je niet ziet
Auteur(s) : Gallier, Laura
EAN : 9789085203001
Uitgever : Uitgeverij Barnabas
Prijs : € 20,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Wat je niet ziet
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Wat je niet ziet van Laura Gallier is haar debuut als spannende boek auteur. Een christelijke thriller in stijl van Peretti, die urenlang leesplezier geeft. En daarna nog veel stof tot nadenken.

In maart, tijdens Owen Edmonds laatste jaar op de middelbare school, hebben al elf leerlingen van de Lincoln Forest High School zelfmoord gepleegd. Te midden van alle media-aandacht en sensatiebeluste omstanders blijft Owen rustig, totdat hij zijn eigen bijna-doodervaring heeft en wakker wordt in een compleet andere realiteit.

Owen probeert grip te krijgen op wat hij ziet, en gaat op zoek naar antwoorden. Hij blijkt de enige te zijn die de werkelijkheid kan zien. Daarom ziet hij het als zijn taak om de mensen waar hij van houdt te redden. Een moeilijke taak als niemand je gelooft...

Productspecificaties
Velden met een * zijn verplicht
Meer zien dan een ander
Recensie door: A. te D.

Laura Gallier debuteert in Nederland met Wat je niet ziet. Ht is een opmerkelijk, bijna allegorisch verhaal over wat er met je gebeurd als je het "water des leven" drinkt en je ogen geopend worden voor de geestelijke wereld. Met veel verbeelding beschrijft het boek wat er allemaal gebeurd op een school waar veel leerlingen zelfmoord plegen en wat eindigt in wat men in Amerika een "Schoolshooting" noemt. Niets is wat het het lijkt en er gebeurd van alles en nog wat met de hoofdpersoon die een wel heel erg Amerikaanse set aan problemen met zich mee torst. Wat je niet ziet lijkt vooral voor jongeren geschreven.

De 4 sterren is misschien wat heel veel, maar een debuut verdiend een eerlijke kans.