Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Volharding HSV dagboek

Titel : Volharding HSV dagboek
Auteur(s) : dagboek 2025
EAN : 9789085203551
Uitgever : Groen
Prijs : € 10,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Volharding HSV dagboek
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het Bijbels dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding 2025 verschijnt dit jaar voor de twaalfde keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers tussen de 25 en 45 jaar, hoewel het natuurlijk ook door oudere lezers gebruikt kan worden!

Twintigers, dertigers en veertigers hebben veel rollen te vervullen en taken te doen. Daarnaast moeten ze veel belangrijke keuzes maken in deze levensfase. Volharding wil hen helpen om het juiste perspectief te houden in het leven. Het dagboek is gericht op het kennen van God en Zijn Woord, en wil vandaar uit richting geven aan het leven van de lezer.

De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten.

Medewerkers aan deze uitgave zijn: dr. M.J. de Vries te Papendrecht, ds. J.W. van Estrik te Goedereede, dhr. W. Büdgen te Moerkapelle, ds. T.W. van Bennekom te Goes, ds. A. Baas te Nunspeet, ds. J.W. Schoonderwoerd te Schiedam, ds. P.M. van 't Hof te Huizen, dhr. J.P. Proos te Bodegraven, dhr. S.D. Post te Gorinchem, dhr. E. van Hell te Woerden, ds. M. Dubbelman te Hardinxveld-Giessendam en ds. C. Bos te Benschop.

Productspecificaties
EAN : 9789085203551
Auteur(s) : dagboek 2025
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Groen
Verwacht : September 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Velden met een * zijn verplicht