Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Wow! ons huis is vol

Titel : Wow! ons huis is vol
Auteur(s) : Schippers, Mirjam
EAN : 9789087189433
Uitgever : Erdee Media Groep - Uitgeverij de Banier
Prijs : € 14,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Wow! ons huis is vol
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het boek "Wow! Ons huis is vol" is het vierde deel van de serie 'Samen! door Mirjam Schippers over het samengestelde gezin van Julian en Naomi.

Fleur en Fenna kijken uit naar de komst van hun halfbroertje of -zusje. De geboorte van een nieuwe telg in het samengestelde gezin Van den Heuvel-Hofman heeft behoorlijk wat impact op alle gezinsleden.
Fleur geniet wel van de kleine baby, maar piekert ook over mam, en over wat er had kunnen gebeuren, omdat de bevalling bepaald niet vlekkeloos verliep. Gelukkig kan ze er met haar tweelingbroer Sem over praten en kan ze ook terecht bij haar vriend Juda. Hoewel Fleur niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten, vindt ze een relatie soms best ingewikkeld. Vooral als ze het gevoel heeft dat Juda iets voor haar verzwijgt.

Fenna brengt graag tijd door met haar babyzusje. Daarnaast ontdekt ze een nieuwe creatieve hobby. Anders dan Fleur vindt ze dat ze nog lang niet toe is aan een relatie. Ze vindt het dan ook lastig als haar vriendin Rosalie helemaal 'in love' is met iemand van volleybal. Fenna heeft haar bedenkingen bij deze relatie, maar ze durft er niets over te zeggen. Toch zit het haar niet lekker: echte vriendinnen zouden toch eerlijk naar elkaar moeten zijn?

In dit vierde deel van de serie 'Samen!' leef je mee met Fleur en Fenna en de andere gezinsleden uit het samengestelde gezin van Julian en Naomi. Een heerlijk meidenboek over de leuke en lastige kanten van het leven.

Productspecificaties
EAN : 9789087189433
Auteur(s) : Schippers, Mirjam
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 13 15 jaar
Reeks : Samen (4)
Categorie : Christelijke kinderboeken
Uitgever : Erdee Media Groep - Uitgeverij de Banier
Jaar van uitgave : 2023
Verschenen : April 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 304
Afmetingen : 212 x 142 x 25 mm
Gewicht : 415 gram
Velden met een * zijn verplicht