Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Weersta de satan !

Titel : Weersta de satan !
Auteur(s) : Beeke, Joel R.
EAN : 9789088971297
Uitgever : Groen
Prijs : € 12,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Weersta de satan !

zijn zwakheid, zijn strategie en zijn nederlaag

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Pastoraal boek over geestelijke strijd tussen het koninkrijk van de duisternis en het Koninkrijk van de Heere Jezus Christus.

In de kerk komt de satan in preken aan de orde. Maar wie is hij? En wat is zijn strategie?

Iedere christen is verwikkeld in een felle, geestelijke en noodzakelijke strijd tussen het koninkrijk van de duisternis en het Koninkrijk van de Heere Jezus Christus . We moeten de vijand kennen: zijn persoonlijkheid, zijn strategieën, zijn zwakheden, zijn nederlaag op Golgotha en zijn uiteindelijke omverwerping.

Weersta de satan! biedt een nuchtere, praktische kijk op dit wezenlijke onderwerp. Aan het einde van ieder hoofdstuk zijn een aantal vragen ter overdenking en bespreking opgenomen. Daarmee is het boek ook geschikt over gebruik op een vereniging of bijbelkring.

"Ik zou verleiding om dit veelgebruikte citaat te gebruiken moeten weerstaan, maar kan het niet helpen: 'Sommige boeken moeten worden geproefd, anderen opgeslokt en enkele moeten worden gekauwd en verteerd.' De reden dat ik kon het niet weerstaan ​​is omdat Joel Beekes 'Fighting Satan' een boek is dat moet worden gekauwd en verteerd. (...) Joel Beeke heeft de kerk een dienst bewezen door breder beschikbaar maken van dit werk. Het is informatief en raakt bovenal de ziel aan. Het is bedoeld om ons toe te rusten om te vechten tegen satan door het geloof in Christus. Ik was ongelooflijk aangemoedigd en ik denk dat u dat ook zult zijn." - Recensie op www.thegospelcoalition.org

Joel R. Beeke is als directeur en hoogleraar systematische theologie verbonden aan het Puritan Reformed Theological Seminary in Grand Rapids. Ook dient hij daar de Heritage Netherlands Reformed Confregation als voorganger. Van dr. Beeke zijn verschillende boeken in het Nederlands verschenen zoals Aangaande mij en mijn huis en Opvoeden bij Gods Woord.

Productspecificaties
EAN : 9789088971297
Auteur(s) : Beeke, Joel R.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Groen
Verschenen : Mei 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 210 x 129 x 17 mm
Gewicht : 243 gram
Velden met een * zijn verplicht