Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

STEL,

Titel : STEL,
Auteur(s) :
EAN : 9789088972393
Uitgever : Groen
Prijs : € 9,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
STEL,
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

"Stel " is een nieuw magazine voor dertigers wat bedoelt is om te inspireren, maar ook een blad wat schuurt en spiegelt.

Dertigers en veertigers hebben hun leven goeddeels op de rit. Ze hebben een baan, een woonplaats en wel of geen gezin. Enerzijds is dat veilig, anderzijds kan het kriebelen. Is dit alles? Waar haal ik uitdaging vandaan? Ben ik wie ik had willen worden? Hoe verhoud ik me tot verwachtingen van mijn omgeving? Stel, stelt deze thema's aan de orde. Franca Treur en haar broer Harmen vertellen over hun ontwikkeling: de een komt tot levend geloof, de ander haakt af van dat zelfde geloof. Er zijn o.a. rubrieken over een bijzondere sport, het belang van humor en de vorming van een gezond zelfbeeld. Daarnaast is er veel ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Stel, is spiegelend, verrassend en een beetje ontregelend. Met waardering voor achtergrond en opvoeding en respect voor ieders eigenheid.

Marja Verhoeve (1982) studeerde Nederlandse Taal en Cultuur en is docent Nederlands aan het Wartburg College. Ze maakte eerder o.a. het blad Hervst naar aanleiding van 500 jaar reformatie.

Met bijdragen van o.a. Cocky Drost, Rick de Gier, Femke Hagoort, Annemarie van Heijningen, Arnold Huijgen, Pieter Verhoeve en Tim van Wijngaarden (TimZingt).

Productspecificaties
EAN : 9789088972393
Taal : Nederlands
Thema : Christelijk leven en gewoontes
Nieuwsmedia en journalistiek
Met betrekking tot middenvolwassenheid
Reeks : STEL magazine (1)
Uitgever : Groen
Verschenen : November 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Afmetingen : 300 x 221 x 8 mm
Gewicht : 402 gram
Velden met een * zijn verplicht