Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nooit alleen, gedichten en illustraties

Titel : Nooit alleen, gedichten en illustraties
Auteur(s) : Koornneef, Alette
EAN : 9789088973376
Uitgever : Groen
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Nooit alleen, gedichten en illustraties
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het cadeauboek: "Nooit alleen" van Aletta Koornneef is een fraaie uitgave vol kleur, gedachten en gedichten. Een bijzonder geschenkboek om te delen of juist als cadeau voor jezelf.

Nooit alleen is vooral een boek voor onderweg. Want we lopen allemaal ons eigen pad. Soms gaat de weg omhoog, soms omlaag. En soms voelt het alsof we het helemaal alleen moeten doen. Voelen we ons eenzaam in de drukte van de wereld. Wat is het dan mooi als we mogen geloven dat God dichtbij is. Dat Hij ons de juiste weg wil wijzen. Dat Hij ons mensen geeft die een stukje met ons mee willen lopen. Daarop vertrouwen is niet altijd makkelijk. De weg voelt zo vaak als een zoektocht.

Alette neemt je in dit boek een stukje mee in haar eigen zoektocht. Met gedichten en illustraties die voor herkenning zorgen. Die je naar boven laten kijken. Je een duwtje in de rug geven soms. Een boek om mee uit het raam te staren, met anderen te delen en als een warme deken om je heen te laten zijn. Want je bent inderdaad: nooit alleen.

Alette Koornneef (1991) illustreert (o.a. christelijke wenskaarten), schrijft en ontwerpt en geniet ervan om hiervan te delen en daardoor andere mensen te bemoedigen. Ze woont in Gouda, is getrouwd met Gerard en is moeder van drie kinderen. Ze deelt veel via Instagram en Facebook.

Productspecificaties
EAN : 9789088973376
Auteur(s) : Koornneef, Alette
Taal : Nederlands
Onderwerp : Religieuze cadeauboekjes
Categorie : Cadeau-boeken
Uitgever : Groen
Verschenen : Mei 2023
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 210 x 210 x 15 mm
Gewicht : 424 gram
Velden met een * zijn verplicht