Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Samenleesbijbel

Titel : Samenleesbijbel
Auteur(s) : BGT
EAN : 9789089120427
Uitgever : Royal Jongbloed
Prijs : € 59,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Samenleesbijbel
(2 beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Samenleesbijbel is een bijzondere uitvoering van de Bijbel in Gewone Taal. Bedoeld om als gezin te lezen, om samen over de bijbel te praten, te ervaren wat daar in staat en zo er met elkaar van te leren. U kunt de Samenleesbijbel kopen bij Ichthusboekhandel in de winkels of uiteraard ook online in onze webshop.

INKIJKEXEMPLAAR SAMENLEESBIJBEL BGT

De Samenleesbijbel bevat de complete tekst van de Bijbel in Gewone Taal (BGT), met 500 pagina's aanvullende informatie en opdrachten als extra aanvulling bedoeld voor kinderen. Het toegevoegde materiaal is vooral afgestemd op gebruik door kinderen van 8 tot en met 12 jaar samen met volwassenen (ouders of grootouders). Zo wordt de Samenleesbijbel een Bijbel voor grote en kleine mensen die samen de Bijbel willen lezen en ontdekken wat daar nu in staat.

In het project Samenleesbijbel werken het Nederlands Bijbelgenootschap, JOP (Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland) en uitgeverij Royal Jongbloed samen. Elke organisatie heeft haar kennis en expertise ingezet voor het maken van deze unieke uitgave.

Samen als gezin bijbel lezen:

Het doel van de uitgave is om ouders en kinderen, grootouders en kleinkinderen samen de Bijbel te laten lezen en ervan te leren. Want een opvoeding met de Bijbel is lang niet altijd vanzelfsprekend en soms ook moeilijk. De Samenleesbijbel geeft duidelijke tips hoe je met elkaar aan de slag kunt, ongeacht leeftijd, kennis van de Bijbel en (lees)ervaring.

Vanzelfsprekend is deze uitgave ook goed te gebruiken in de kinderkerk of op de (christelijke) basisschool.

Leuk Filmpje over de Samenleesbijbel

De Samenleesbijbel is een gezinsbijbel:

De Samen leesbijbel is de vervanging van wat ooit de 'Gezinsbijbel' was. Bevat niet alleen de volledige bijbeltekst, maar ook veel beeldmateriaal waardoor kinderen er uren mee door kunnen brengen en zo doende op een speelse manier de bijbel en veel van de verhalen beter leren kennen.

Wat is de inhoud van de Samenleesbijbel?

* De complete Bijbel in Gewone Taal
* 3 routes op verschillende niveaus en gebruik
* Meer dan 1.000 gespreksvragen bij de bijbeltekst
* Honderden 'weetjes' bij de Bijbel
* Honderden doe opdrachten, puzzels en spellen
* Meer dan 1.000 illustraties: tekeningen, cartoons, foto's, landkaarten
* 32 themapagina's
* 40 liedjes (inclusief cd)
* Omvang ca. 2.200 blz. / formaat 16x24 cm

NB: De Samenleesbijbel is globaal bedoeld voor de leeftijdsgroep van 8-12 jaar

U kunt uiteraard de Samenleesbijbel online kopen bij Ichthusboekhandel. Wilt u hem eerst inzien, dan kan dat altijd bij Ichthusboekhandel in één van de winkels. Kijk gerust eerste even naar de filmpjes op deze pagina.

Productspecificaties
EAN : 9789089120427
Auteur(s) : BGT
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Thema : Bijbels
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : November 2019
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 2200
Afmetingen : 247 x 178 x 50 mm
Gewicht : 174 gram
Velden met een * zijn verplicht
Een mooi verzorgde bijbel om samen mee 'op reis' te gaan.
Recensie door: B den Heeten

Een erg mooi verzorgde bijbel, aantrekkelijk door de vele illustraties en opties die het boek biedt. Wel een boek om echt samen met je (klein)kinderen te lezen, doordat er ook opdrachten en vragen om over na te denken in zitten. Goed om (van te voren) de manier van gebruik even door te nemen vóórdat je ermee 'op reis' gaat! Het taalgebruik is helder (inclusief de bijbelvertaling) dus prima te begrijpen (ook als je (klein)kind het zélf zou lezen). Een échte aanrader!

Hier worden we blij van
Recensie door: B. van Velzen

De samenleesbijbel is voor ons een hele mooie start van het met elkaar uit de bijbel lezen samen met onze kinderen bij het eten. Als gezin kochten we de Samenleesbijbel en voor de kinderen een eigen BGT, zodat ze mee kunnen lezen. We hadden de folder meegenomen bij Ichthusboekhandel en het eerst wat geprobeerd. De kinderen waren erg enthousiast en dat maakt ons uiteraard ook enthousiast!