Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Voorleesbijbel deel 1

Titel : Voorleesbijbel deel 1
Auteur(s) : Mulder-de Vree, Edith; Moere, Rudy van
EAN : 9789089122063
Uitgever : NBG
Prijs : € 29,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Voorleesbijbel deel 1
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De VoorleesBijbel, deel 1 doorloopt met de kinderen de periode van de schepping tot koning David . Hier volgen nog andere delen.

Het voorlezen van de Bijbel aan kinderen is van onschatbare waarde. Deze verhalen gaan namelijk een leven lang mee. Ook zorgt voorlezen voor een bijzondere band tussen generaties en ondersteunt het de taalontwikkeling van kinderen. De Voorleesbijbel neemt je mee in 52 verhalen door het eerste deel van de Bijbel. Lees hoe God de aarde en de mensen maakt en hoe Hij Abram een grote familie belooft. Hoor hoe Jozef uiteindelijk in Egypte belandt, waar zijn leven een bijzondere wending krijgt. Trek mee met het volk Israël door de woestijn. Sluip met de verkenners door het land Kanaän, juich met Jozua en het volk en maak mee hoe David de nieuwe koning wordt.

Door de Bijbelverhalen op aansprekende wijze te vertellen, laten Edith de Vree en Rudy Van Moere kinderen Gods liefde voor mensen ontdekken. De illustraties van Paul Oole zijn vrolijk en kleurrijk en bevatten grappige details die de kinderen snel ontdekken. De Voorleesbijbel is gemaakt voor kinderen van 4 jaar tot en met 7 jaar. De verhalen zijn zo geschreven dat je in tien minuten het verhaal beeldend, helder en duidelijk kunt voorlezen. Daardoor is de Voorleesbijbel goed te gebruiken aan tafel, voor het slapen gaan en in de klas.

De Voorleesbijbel is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen het NBG en het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten.

Auteur Edith Mulder – de Vree is onderwijsadviseur bij het Haags Centrum voor Onderwijsadvies. Auteur Rudy Van Moere is emeritus hoogleraar Oude Testament en Bijbel Hebreeuws van de faculteit voor Protestantse Godgeleerdheid te Burssle, emeritus predikant en bestuurslid van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Productspecificaties
EAN : 9789089122063
Auteur(s) : Mulder-de Vree, Edith; Moere, Rudy van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Reeks : Voorleesbijbel (1)
Uitgever : NBG
Verschenen : Januari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 100
Afmetingen : 274 x 185 x 24 mm
Gewicht : 964 gram
Velden met een * zijn verplicht