Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kijkbijbel (21e druk)

Titel : Kijkbijbel (21e druk)
Auteur(s) : Kees de Kort
EAN : 9789089122322
Uitgever : Nederlands Bijbelgenootschap
Prijs : € 34,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kijkbijbel (21e druk)
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Kijkbijbel van Kees de Kort, illustrator en kunstenaar (1934 -2022) is een prachtige klassieke kinderbijbel voor jonge kinderen. Met verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament. De Kijkbijbel is er nu in een 21e druk!

Alle verhalen uit de serie "Wat de Bijbel ons vertelt" zijn in de Kijkbijbel gebundeld. Een zeer geliefd prenten- en voorleesboek voor peuters en kleuters én leesboek voor jonge kinderen.

INKIJKEXEMPLAAR Kijkbijbel 21e druk

Kinderen horen graag uit de Bijbel vertellen. Vooral als er mooie, kleurige tekeningen bij het verhaal staan. De tekeningen in de Kijkbijbel hebben iets speciaals: ze spreken boekdelen. Dat is de kunst die Kees de Kort verstaat en met dat artistieke vakmanschap illustreerde hij 28 Bijbelverhalen in de serie 'Wat de Bijbel ons vertelt'. Zijn kunstwerken uit de bekende vierkante losse boeken zijn nu op een andere manier verwerkt. Met de tekst van alle verhalen zijn ze vormgegeven tot een nieuw, sprankelend geheel: de Kijkbijbel.

De Kijkbijbel is daarmee een Bijbel om in te kijken als je nog niet kunt lezen, om je leeshonger te stillen zodra je wél kunt lezen, om uit voor te lezen of te vertellen als je (groot)ouder of opvoeder bent. Een boek voor ... voor wie eigenlijk niet?

Voor volwassenen is achter in de Kijkbijbel een praktische leeswijzer met wat meer achtergrondinformatie bij de verhalen opgenomen.

Voorlezen tot 6 jaar, zelf lezen 6 tot 9 jaar

U kunt de Kijkbijbel 21e druk online bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Productspecificaties
EAN : 9789089122322
Auteur(s) : Kees de Kort
Taal : Nederlands
Onderwerp : Religie en kinderbijbels (< 12 jaar)
Uitgever : Nederlands Bijbelgenootschap
Verschenen : April 2020
Druk : 21
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 242 x 223 x 36 mm
Gewicht : 1409 gram
Velden met een * zijn verplicht