Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kijkbijbel (21e druk)

Titel : Kijkbijbel (21e druk)
Auteur(s) : Kees de Kort
EAN : 9789089122322
Uitgever : NBG
Prijs : € 29,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kijkbijbel (21e druk)
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Kijkbijbel van Kees de Kort is een prachtige kinderbijbel voor jonge kinderen. Met verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament, getekend door de bekende kunstenaar Kees de Kort.

Alle verhalen uit de serie "Wat de Bijbel ons vertelt" zijn in de Kijkbijbel gebundeld. Een zeer geliefd prenten- en voorleesboek voor peuters en kleuters en leesboek voor jonge kinderen

Kinderen horen graag uit de Bijbel vertellen. Vooral als er mooie, kleurige tekeningen bij het verhaal staan. De tekeningen in de Kijkbijbel hebben iets speciaals: ze spreken boekdelen. Dat is de kunst die Kees de Kort verstaat en met dat artistieke vakmanschap illustreerde hij 28 Bijbelverhalen van de serie 'Wat de Bijbel ons vertelt'. Zijn kunstwerken uit de losse boeken zijn nu op een andere manier verwerkt. Met de tekst van alle verhalen zijn ze vormgegeven tot een nieuw, sprankelend geheel: de Kijkbijbel.

De Bijkbijbel is daarmee een Bijbel om in te kijken als je nog niet kunt lezen, om je leeshonger te stillen zodra je wél kunt lezen, om uit voor te lezen of te vertellen als je (groot)ouder of opvoeder bent. Een boek voor ... voor wie eigenlijk niet?

Voor volwassenen is achterin de Kijkbijbel een praktische leeswijzer met wat meer achtergrondinformatie bij de verhalen opgenomen.

Voorlezen tot 6 jaar, zelf lezen 6 tot 9 jaar

U kunt de Kijkbijbel online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de [url]/winkels/[blank]WINKELS[/url] in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Productspecificaties
EAN : 9789089122322
Auteur(s) : Kees de Kort
Taal : Nederlands
Onderwerp : Religie en kinderbijbels (< 12 jaar)
Uitgever : NBG
Verschenen : April 2020
Druk : 21
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 243 x 223 x 37 mm
Gewicht : 1409 gram
Velden met een * zijn verplicht