Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Prentenbijbel 2.0

Titel : Prentenbijbel 2.0
Auteur(s) : Cate, Marijke, Sylvia vanden Heede
EAN : 9789089122780
Uitgever : NBG
Prijs : € 34,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Prentenbijbel 2.0
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

De nieuwe Prentenbijbel van Marijke ten Cate krijgt een uitbreiding met nieuwe tekeningen en de verhalen worden door Sylvia vanden Heede vertelt. De heel veel gebruikte Prentenbijbel krijgt daarmee een nog groter gebruik. Daarmee is het de nieuwe Prentenbijbel 2.0.

INKIJKEXEMPLAAR Prentenbijbel 2.0 Marijke ten Cate en Sylvia vanden Heede.

De verhalen in de Prentenbijbel worden verteld door de bijzondere illustraties, die pagina vullend zijn, aangevuld met begrijpelijke teksten. De Bijbelse prenten worden op een unieke wijze verbonden met een eenvoudig en aansprekend verhaal. Verhalen met korte teksten en op kinderen gerichte taal. In de nieuwste editie staan er acht nieuwe verhalen bij. Onder meer over Jakob en Esau, Koningin Ester, de doop van Jezus en de bruiloft in Kana.

De Prentenbijbel telt in totaal 39 Bijbelverhalen en vormt voor kinderen van 2 tot 6 jaar een heel mooie en leuke kennismaking met verhalen uit de Bijbel.

Marijke ten Cate maakte alle prachtige illustraties. De illustraties in de Prentenbijbel zijn geschilderd in warme, heldere kleuren en laten veel (leuke en originele) details zien. Een aantal bestaande verhalen is uitgebreid met extra illustraties. Op boeiende wijze vertellen tekst en illustratie samen zo de tijdloze Bijbelse verhalen.

In het Oude Testament komen naast de bekende verhalen over Noach en Daniël ook minder bekende verhalen aan bod, zoals de herbouw van de muren van Jeruzalem onder leiding van Nehemia.

Het deel over het Nieuwe Testament vertelt o.a. de verhalen over de geboorte en het leven van Jezus, Zacheus, de uitstorting van de Heilige Geest, de reizen van Paulus en de visioenen van Johannes.

Waarom zou u de Prentenbijbel 2.0 kopen voor uw kind of kleinkind:

* ideaal als cadeau voor ouders en kind bij geboorte, doop of opdragen of als verjaardagscadeau;
* nu nog meer verhalen en tekeningen in de nieuwste editie;
* uitstekend geschikt voor gebruik in kleutergroepen en zondagsscholen;
* verrijkend in kringvertellingen voor o.a. mensen met een verstandelijke beperking.

Bestel nu uw exemplaar van de Prentenbijbel 2.0 online bij Ichthusboekhandel.nl of kom langs in één van de Ichthusboekwinkels.

De Prentenbijbel 2.0 is de opvolger van de Prentenbijbel die Marijke ten Cate eerder illustreerde met een team van kinderboekenschrijvers.

Productspecificaties
EAN : 9789089122780
Auteur(s) : Cate, Marijke, Sylvia vanden Heede
Taal : Nederlands
Onderwerp : Religie en kinderbijbels (< 12 jaar)
Uitgever : NBG
Verschenen : Mei 2023
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 300
Afmetingen : 258 x 235 x 33 mm
Gewicht : 1554 gram
Velden met een * zijn verplicht
Heel mooi!
Recensie door: C. van Amerongen

We kenden de Prentenbijbel van Marijke ten Cate al lang. Omdat we voor een kleinkind keken naar een exemplaar, ontdekten we de Prentenbijbel 2.0. Nog 3 verhalen erbij, prachtige tekeningen en heel plezierig om uit voor te lezen als de kleinkinderen komen.