Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbel NBV21 Eboek

Titel : Bijbel NBV21 Eboek
Auteur(s) : NBV21
EAN : 9789089124135
Uitgever : NBG
Prijs : € 21,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bijbel NBV21 Eboek
(1 beoordeling)
Delen:

Beschrijving

Het E-boek van de NBV21, de Nieuwe Bijbelvertaling voor de 21e eeuw. De Bijbel is voor veel mensen het belangrijkste boek dat er is. Dit E-book van de NBV21 is gebaseerd op het Epubformat en kan dus op een tablet, E-reader of smartphone gebruikt worden, maar ook op een gewone desktopcomputer.

De Bijbel is de bron van de Joodse en christelijke geloofstraditie en heeft bovendien grote en blijvende invloed op onze cultuur. In de Bijbel staan veel bekende verhalen. Verhalen over Adam en Eva, over Abraham en Mozes, over David en Goliath. En natuurlijk over Jezus. Al eeuwenlang lezen mensen deze mooie en bijzondere verhalen, en geven die aan elkaar door. Maar je kunt de verhalen ook zien: veel verhalen uit de Bijbel zijn afgebeeld op schilderijen. De Bijbel is beschikbaar in verschillende vertalingen, de NBV21 combineert al het goede van de Nieuwe Bijbelvertaling met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron.

Productspecificaties
EAN : 9789089124135
Auteur(s) : NBV21
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Uitgever : NBG
Verschenen : Oktober 2021
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
E book heeft geen navigatie menu.
Recensie door: patrick

natuurlijk is de nbv21 een fantastisch mooi boek. maar ik heb de ebook versie gekocht voor op mijn nieuwe e reader, en nu ontdek ik dat er geen navigatie menu in zit om snel naar andere hoofdstukken te springen. Erg lastig voor mij. De oude statenvertaling heeft dit wel, maar ik wil juist de nbv bestuderen.