Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gastarbeider

Titel : Gastarbeider
Auteur(s) : Khatchikyan, Gor
EAN : 9789090324548
Uitgever :
Prijs : € 13,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Gastarbeider
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het boek "Gastarbeider" neemt Gor Khatchikyan je mee in zijn wereld van de spoedeisende hulp war hij werkt als arts / intensivist. Dit boek is een verzameling van twaalf verhalen die zich afspelen op de SEH. Verdrietige verhalen, inspirerende verhalen, schrijnende verhalen en verhalen van hoop. Als lezer krijg je een inkijkje achter de schermen en maak je van dichtbij mee wat voor beslissingen er genomen moeten worden op de spoed.

Sommige verhalen worden in een bredere context geplaatst en maatschappelijke problemen worden aangekaart. Soms zul je lachen en soms misschien zelfs huilen. Het is een spiegel die de Nederlandse samenleving wordt voorgehouden, gezien door de ogen van een eerste generatie allochtoon. Kom binnen in de traumakamer en bereid je voor op een inspirerende ontmoeting met een patiënt.

Over de titel van het boek zegt Gor zelf: 'Soms voel ik mezelf een gast in dit land. Ondanks dat wil ik graag arbeiden in dienst van de samenleving en iets teruggeven voor de kansen die ik heb gekregen. Daarnaast is er nog zoveel werk te verzetten en oogst binnen te halen, dat er meer arbeiders nodig zijn. Bij gebrek aan arbeiders worden er soms gastarbeiders gestuurd.'

Gor Khatchikyan (1987) werd geboren in Armenië en kwam als jonge tiener naar Nederland. Toen hij aan zijn droomstudie geneeskunde begon in Amsterdam, was hij uitgeprocedeerd asielzoeker. Inmiddels heeft hij na zijn studie de vervolgopleiding Spoedeisende Geneeskunde afgerond en is hij SEH-arts KNMG. Hij was te zien in diverse televisieprogramma's, waaronder Traumacentrum bij SBS6 en in 2020 vaak te zien in programma's over Covid 19 - Corona.

Productspecificaties
EAN : 9789090324548
Auteur(s) : Khatchikyan, Gor
Taal : Nederlands
Onderwerp : Multiculturalisme
Verschenen : November 2019
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 120
Velden met een * zijn verplicht