Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De Coronacrisis

Titel : De Coronacrisis
Auteur(s) : Khatchikyan, Gor
EAN : 9789090331188
Uitgever :
Prijs : € 16,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De Coronacrisis
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Gor Khatchikyan is SEH-arts op de intensive care en kreeg daardoor op een bijzondere manier te maken met de Coronacrisis. In dit boek, De Coronacrisis, verhalen van de frontlinie, vertelt hij over de mensen die hier mee te maken kregen en wat hij zag en hoorde in het ziekenhuis op en rond de IC.

Nederland is in 2020 in de ban van de Coronacrisis. Er zijn verregaande maatregelen genomen om de snelle verspreiding van het virus tegen te gaan. Heel Nederland is in isolatie en de angst grijpt snel om zich heen. De ziekenhuizen hebben maximaal opgeschaald en de zorgprofessionals staan in de frontlinie om de ernstig zieke patiënten te behandelen.

Arts Gor Khatchikyan neemt je mee in zijn wereld van de spoedeisende hulp in tijden van corona. Dit boek is een verzameling verhalen van patiënten en collega's en een reconstructie van de gebeurtenissen bezien door de ogen van arts Gor Khatchikyan. Als lezer krijg je een blik achter de schermen van hoe de crisis wordt bestreden en maak je van dichtbij mee welke beslissingen er genomen moeten worden op de spoed.

Auteur Gor Khatchikyan over zijn boek: 'De verhalen van de patiënt moeten verteld worden, zodat die een gezicht krijgt. Ik wil graag de patiënt achter de corona blijven zien.'

Productspecificaties
EAN : 9789090331188
Auteur(s) : Khatchikyan, Gor
Taal : Nederlands
Onderwerp : Multiculturalisme
Verschenen : Mei 2020
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Velden met een * zijn verplicht