Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het avontuur dat leven heet

Titel : Het avontuur dat leven heet
Auteur(s) : Willering, Annechien
EAN : 9789460050725
Uitgever : Brandaan
Prijs : € 16,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het avontuur dat leven heet
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het avontuur dat leven heet, van Annechien Willering als auteur en Janneke Lekkerkerker als grafisch vormgever vertellen een verhaal voor mensen die het leven steeds weer opnieuw ontdekken.

Ooit stond de oude man in de bloei van zijn leven. Hij genoot er met volle teugen van. Met vallen en opstaan leerde hij het leven steeds beter te doorgronden. Nog even en zijn tijd zit erop. Vanaf de zijkant observeert de oude man de kleurrijke wereld om hem heen. Dat het leven ook ingewikkeld kan zijn, weet hij als geen ander.

Laat je meevoeren aan de hand van deze man, door het avontuur dat leven heet. Met zijn inzichten en zijn manier van leven inspireert hij jong en oud. Een prachtig en waardevol kunstwerkje over schoonheid, serene stilte en kinderlijk geluk.

Met dromerige illustraties die de kern van je ziel raken. Een poëtisch boek dat je ogen opent. Om cadeau te doen en te koesteren. Voor liefhebbers van 'De jongen, de mol, de vos en het paard'.

Annechien Willering schreef talloze artikelen en gedichten, maakte magazines voor jong en oud en reisde de wereld rond voor interviews. Het avontuur dat leven heet is haar debuut. Annechien Willering is beschouwend, inlevend en laat zich inspireren door mensen – vanuit een diep verlangen tot verbinding. Met teksten die raken tot gevolg.

Janneke Lekkerkerker is grafisch vormgever en illustrator. Als geen ander weet ze gevoel te vangen in illustraties – die ze voornamelijk maakt met inkt. Dat bewijst ze ook in dit boek. Haar illustraties hebben een diepere laag, zijn rauw en puur in al hun eenvoud én vertellen een verhaal. Zodat beeld en tekst elkaar versterken.

Productspecificaties
EAN : 9789460050725
Auteur(s) : Willering, Annechien
Taal : Nederlands
Onderwerp : Cadeauboeken
Categorie : Cadeau-boeken
Uitgever : Brandaan
Verschenen : November 2023
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 72
Afmetingen : 218 x 158 x 12 mm
Gewicht : 264 gram
Velden met een * zijn verplicht