Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gevoelstaal

Titel : Gevoelstaal
Auteur(s) : Beek-Bakker, Janna
EAN : 9789463690645
Uitgever : Buijten & Schipperheijn Motief
Prijs : € 26,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Gevoelstaal

Leef van binnenuit

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Janne Beek-Bakker deelt in het pastorale boek: Gevoelstaal, haar ervaringen als psycho-sociaal therapeut. Gevoelstaal is een prachtige taal, die uitdrukt wat in ons binnenste leeft: gevoelens zoals verlangens en behoeften. Gevoelstaal drukt gevoelens uit van schoonheid, verontwaardiging, verdriet, pijn, dankbaarheid, verwondering...

Janna Beek laat zien hoe je door praktische stappen te zetten meer van binnenuit kunt leven, meer in verbinding met wie je bent. Met minder oordelen groeit de liefde voor jezelf en voor anderen - en groeit de intimiteit met God.Dit boek helpt mensen betekenisvolle relaties te ontwikkelen, die eerlijker zijn, meer van hart tot hart. Het is geschreven voor hen die meer in verbinding willen komen met hun gevoelswereld en hun lichaam. Wie leert beter afgestemd te raken op zichzelf, wordt minder geleefd door wat anderen van hem of haar verwachten of door eigen negatieve gedachten.Het boek is zowel een lees- als een werkboek. Er staan vragen en oefeningen in die helpen om gevoelstaal te herkennen, te verfijnen en/of te leren. Het boek kan zowel individueel als in een groep worden gebruikt.

Janna Beek-Bakker is psychosociaal therapeut. Ze is oprichter van Be(ek)come, waarmee ze mensen aanspoort de mogelijkheden van hun gevoelstaal te ontwikkelen en toe te passen in het dagelijks leven.

Productspecificaties
EAN : 9789463690645
Auteur(s) : Beek-Bakker, Janna
Taal : Nederlands
Onderwerp : Psychotherapie en andere therapieën
Uitgever : Buijten & Schipperheijn Motief
Verschenen : November 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 224
Afmetingen : 242 x 172 x 16 mm
Gewicht : 509 gram
Velden met een * zijn verplicht